Sessions

Les sessions d’una hora i mitja s’estructuren en un escalfament que puja a la part més intensa, que a poc a poc baixa per tornar a la calma. Una bona sessió i un bon pla d’entrenament milloren molt l’eficàcia del treball.

Necessitats

Tota activitat física requereix un bon estat físic per a la millora de l’eficàcia, el desenvolupament tècnic i la prevenció de lesions. A les sessions d’entrenament especialitzades treballem aquelles parts del cos que més necessitem per a les activitats que fem a l’escola.

Estil

Busquem un tipus d’entrenament sa, natural, adaptable i lúdic, sense màquines ni grans pesos. El nostre cos té infinites possibilitats de moviment i podem aprendre a utilitzar-les per entrenar-lo.

Treball

Treballarem, sempre d’acord amb les nostres condicions físiques, per desenvolupar la força, l’elasticitat, la velocitat de reacció i de desplaçament i el treball cardiovascular.

Material

Sempre utilitzarem com a eina de treball principal el nostre propi cos. Per crear variants, afegirem petits complements com petits pesos, objectes inestables o altres materials més senzills.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els dimarts i dijous: de les 19.30h a les 21.00h (a partir de 16 anys).

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + ENTRENAMENT”.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu abonament mensual– 60€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

ARS

L’espai que disposem està equipat amb els materials i les instal·lacions adequades pels entrenaments funcionals que tenen com a objectiu la millora del surf.

Espai: ARS 

També et pot interessar

Escola de Surf Empordà

Casals

Pilates

Extraescolars