Sessions

Les sessions són d’una hora a la setmana, sempre estructurades en escalfament, part principal i tornada a la calma. Adequat per totes les edats, per tothom qui vulgui tonificar la seva musculatura interna.

Valors

Pilates és una molt bona manera de mantenir el cos i la musculatura actius i a to, una bona manera de mantenir un bon estat físic, un dels valors fonamentals que volem transmetre des de l’escola.

Treball

Sense centrar-nos en la musculació visible, amb Pilates treballem tota una musculatura que és igual o més important: Estabilitzadors i musculatura interna del tors que ens ajuda a mantenir una bona postura corporal.

Consciència

El mètode Pilates es basa en l’ús de la ment per activar els músculs voluntàriament, sovint, músculs que normalment actuen per reflex i això fa que no prenguem consciència de la importància que tenen.

Respiració

En el surf, així com en moltes altres activitats físiques, el control i la consciència de la respiració són vitals per a una bona pràctica. Aprenem a respirar a consciència i a coordinar respiració amb moviment.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els dimecres: de les 19.00h a les 20.00h (a partir de 16 anys).

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari, clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + PILATES”.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu abonament mensual– 35€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

ARS

L’espai que disposem està equipat amb els materials adequats per la pràctica del Pilates.

Espai: ARS 

També et pot interessar

Escola de Surf Empordà

Casals

Pilates

Extraescolars