Edat

Proposem extraescolars de Skate per infants a partir de 2n de primària que ja tinguin les Habilitats Motrius Bàsiques consolidades i que busquin nous reptes per aconseguir amb el seu cos.

Objectius

Fer entrar als infants al món del skate. Entendre la filosofia, els processos, el mètode d’aprenentatge i crear un grup cohesionat on s’animin col·lectivament per assolir objectius individuals.

Adaptació

El skateboarding es basa sobretot a utilitzar un mitjà per aprofitar els obstacles que ens trobem a davant per fer nous moviments i acrobàcies. Això fa que sigui un esport d’adaptació constant al medi.

Passió

Els nostres monitors, skateboarders de tota la vida, busquen transmetre la seva passió, la seva motivació i el seu amor cap a aquest esport a les noves generacions que han d’omplir els skateparks i les skateplazas.

Valors

Una combinació complexa entre esport individual i esport col·lectiu fa que el món de skateboard estigui ple de companyonia, motivació, respecte, ànims i molta, molta empatia.

Dates

Horaris

Durant tot el mes fins a finals de juny en calendari escolar.

Els dimecres de 17h a 18.15h

 

(En el cas el grup s’ompli la preferència serà per ordre d’inscripció)

(En el cas que no s’arribi a un mínim d’inscripcions, s’anul·laria l’activitat)

Preus

Descomptes

La quota serà mensual però es podrà optar per fer sessions soltes.

* Tots els que viviu a Camallera, Saus i Llampàies des de l’ajuntament i del consell comarcal, subvencionaran una part de l’activitat.

 

Preu d’una sessió puntual– 19€ 

Matrícula – 20€

Preu abonament mensual– 33€ (Tindreu un descompte si sou de Camallera, Saus o Llampàies)

Si feu alguna altre activitat amb nosaltres el preu serà de 28€ (veure descomptes per els de Saus)

 

El cobrament es realitzarà a principis de mes. En cas de voler-se donar de baixa s’haurà d’avisar amb un mes d’antel·lació. Degut a la incertesa que estem vivint  amb el covid. En cas d’haver d’anul·lar alguna de les sessions aquestes mirariem de recuperar-les en altres mesos.

 

En el cas que un nen o nena no assisteixi en alguna de les sessions aquesta es comptabilitzarà com a feta i no es podrà retornar part dels diners.

 

(aquí inclou assegurança i instructor).

Inscripcions

Documents a Entregar

Adjunt al formulari, haureu de llegir i acceptar que esteu assabentats de la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

Espai

CAMALLERA

Ens trobarem a davant del skatepark de Camallera. Un cop allà en funció dels objectius de cada sessió podrem desplaçar-nos fins a la plaça del poble en cas que necessitem més espai per patinar.

En el cas que tinguessim un volum de participants elevat realitzariem les sessions al pati de l’escola de Camallera.