Edat

Proposem extraescolars de Skate per infants a partir de 2n de primària que ja tinguin les Habilitats Motrius Bàsiques consolidades i que busquin nous reptes per aconseguir amb el seu cos.

Objectius

Fer entrar als infants al món del skate. Entendre la filosofia, els processos, el mètode d’aprenentatge i crear un grup cohesionat on s’animin col·lectivament per assolir objectius individuals.

Adaptació

El skateboarding es basa sobretot en utilitzar un mitjà per aprofitar els obstacles que ens trobem a davant per fer nous moviments i acrobàcies. Això fa que sigui un esport d’adaptació constant al medi.

Passió

Els nostres monitors, skateboarders de tota la vida, busquen transmetre la seva passió, la seva motivació i el seu amor cap a aquest esport a les noves generacions que han d’omplir els skateparks i les skateplazas.

Valors

Una combinació complexa entre esport individual i esport col·lectiu fa que el món de skateboard estigui ple de companyerisme, motivació, respecte, ànims i molta, molta empatia.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre (surf ) de Novembre a Febrer (Skate) de Març a Juny (Surf)

 

Els dimecres: a les 17.30h fins les 18.45h  (edats de 1r de primària a 4t d’ESO) 

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 20€

Marícula – 25€ antic alumne / 35€ nou alumne (aquesta es paga un sol cop a principis de curs)

Preu abonament mensual – 35€

En cas de venir de l’escola Portitxol, l’AMPA subvenciona un 25% del preu mensual de l’activitat.

Si feu alguna altre activitat de l’escola aquesta us sortirà per tansols – 29€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Inscripcions

Documents a Entregar

Espai

Estartit – ARS

Ens trobarem al local de l’escola. Un cop allà en funció dels objectius de cada sessió tindrem a la nostra disposició el bowl de fusta que hi tenim a dins, l’esplanada de formigó o l’skatepark públic de l’Estartit, que es troba a només 80m del local.