Edat

Proposem extraescolars de Skate per infants de 2n a 6è de primària que ja tinguin les Habilitats Motrius Bàsiques consolidades i que busquin nous reptes per aconseguir amb el seu cos.

Objectius

Fer entrar als infants al món del skate. Entendre la filosofia, els processos, el mètode d’aprenentatge i crear un grup cohesionat on s’animin col·lectivament per assolir objectius individuals.

Adaptació

El skateboarding es basa sobretot a utilitzar un mitjà per aprofitar els obstacles que ens trobem a davant per fer nous moviments i acrobàcies. Això fa que sigui un esport d’adaptació constant al medi.

Passió

Els nostres monitors, skateboarders de tota la vida, busquen transmetre la seva passió, la seva motivació i el seu amor cap a aquest esport a les noves generacions que han d’omplir els skateparks i les skateplazas.

Valors

Una combinació complexa entre esport individual i esport col·lectiu fa que el món de skateboard estigui ple de companyonia, motivació, respecte, ànims i molta, molta empatia.

Dates

Horaris

D’octubre a Juny en calendari escolar.

Oferim classes de skate tots els dimarts de 16.45h a 18h

Edats de 2n a 6è de primària

 

(En el cas el grup s’ompli la preferència serà per ordre d’inscripció)

(En el cas que no s’arribi a un mínim d’inscripcions, s’anul·laria l’activitat)

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió puntual– 20€ 

Marícula – 25€ antic alumne / 35€ nou alumne (aquesta es paga un sol cop a principis de curs)

Preu abonament mensual 1 dia la setmana – 35€ 

En cas que feu alguna altre activitat amb l’escola aquesta tindrà un cost de 29€

 

El cobrament total de la quota es realitzarà a principis de cada mes o en iniciar l’activitat (en cas de començar amb el mes iniciat). En cas de voler-se donar de baixa s’haurà d’avisar amb un mínim de 15 dies d’antel·lació. Degut a la incertesa que estem vivint amb el covid. En cas d’haver d’anul·lar alguna de les sessions aquestes mirariem de recuperar-les en altres mesos.

 

En el cas que un nen o nena no assisteixi en alguna de les sessions aquesta es comptabilitzarà com a feta i no es podrà retornar part dels diners.

 

(aquí inclou assegurança i instructor)

Inscripcions

Documents a Entregar

Adjunt al formulari, haureu de llegir i acceptar que esteu assabentats de la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

Espai

Sant Jordi Desvalls

L’activitat es desenvoluparà a la pista de bàsquet exterior de Sant Jordi Desvalls.