Casal130747

Vine a fer surf, paddle, skate o ioga

Activitats familiars d’estiu a l’Estartit

Oferim un gran ventall d’activitats aquàtiques a l’Estartit perquè puguis gaudir en família o amb amics.

Des d’Agroruralsurf veiem el mar com una oportunitat d’aprenentatge i diversió oferint activitats variades relacionades amb el surf i l’skate. Oferim una sortida amb paddle surf a les Illes Medes per veure el fons marí i tot el litoral rocós. Realitzem cursos de surf quan tenim onades i ens relaxem amb el ioga a primera hora del matí. Si sou un grup i voleu viure una experiència amb el mar, la nostra activitat Surf for fun és ideal.

Surf for fun

Gaudeix d’una activitat ideal per tenir una primera experiència amb el mar a través del surf.

A través d’una serie d’exercicis divertits a l’aigua durant unes 2 hores aprendreu a equilibrar-vos sobre a taula, jugareu amb els més petits i grans i sobretot riureu molt amb els amics o la família. És probable que no t’havies plantejat mai aprendre a fer surf al mediterrani. Inclús creus que no s’et donarà bé aquest esport, que no fa per tu. Aquesta activitat precisament busca suplir tot això.

HORARIS – PREUS

De dilluns a divendres12.30h – 17.30h

De dissabte a diumenge – 10h – 12h – 18h

3 pax – 40€ persona

4 pax – 35€ persona

5 pax – 30€ persona.

6-9 pax – 28€ persona

10 pax – 25€ persona

Extraescolar de surf

Cursos de Surf

Curs de surf de 2 hores. Oferim cursos particulars de 1 a 6 persones. També oferim la oportunitat d'afegir-te a un dels nostres grups quan hi hagi onada. Les reserves seran confirmades 24h abans d'iniciar la classe. Aquesta podrà ser cancel.lada amb prèvia notificació en cas que no hi hagi suficient onada.

HORARIS - PREUS

De dilluns a divendres - 12.30h - 17.30h
Dissabtes i diumenges - 10h - 12h - 18h
1 pax - 99€ persona
2 pax - 60€ persona
3 pax - 50€ persona.
4 pax - 45€ persona
5 - 7 pax - 40€ persona

Paddle surf Illes medes costa brava

Excursió SUP
illes medes

Sortida de 2 hores a les illes Medes amb Paddle surf. Oferim la possibilitat de fer un curs de iniciació prèviament per persones sense experiència prèvia. Les reserves podran ser anul·lades o canviades de dia amb prèvia notificació en cas que les condicions no siguin favorables.

HORARIS - PREUS

De dilluns a diumenges - 9h - 18h
1 pax - 80€ persona
2 pax - 45€ persona
3 pax - 40€ persona.
4 pax - 35€ persona
5 - 7 pax - 30€ persona
8 -10 pax - 28€ persona

skate-academy

Skate Academy

Cursos d'aproximació a l'skate. Sessions de 1h per aprendre les habilitats bàsiques de l'skate. Classes totalment personalitzades i adaptables al vostre nivell. Inclou skate i casc.

HORARIS - PREUS

De dilluns a dissabte - 17.30h
1 pax - 50€ persona
2 pax - 35€ persona.
3 pax - 30€ persona
4 pax - 25€ persona
5-7 pax - 22€ persona
8-10 pax - 20€ persona

Ioga

Beach Yoga

La platja serà el teu espai on practicar en calma i amb tot el material necessari perquè la teva pràctica sigui còmode i diversa, i puguis aprofundir en allò que necessitis, així com restaurar la calma en el teu cos-ment. Les sessions de Ioga seràn de 1 hora divendres i dissabte cada setmana. T’hi esperem!

HORARIS - PREUS

Divendres - 19h
Dissabtes - 9h
1 sessió - 15€ persona

supyogabrava2

Sup and Yoga

Sessió de 1 hora de Ioga dins l'aigua sobre una taula de paddle surf. La combinació del so de l’aigua, la brisa marina i la pràctica del ioga ajuda a reduir els nivells d’estrès i ansietat. És una forma de desconnectar de la rutina diària i trobar un moment de pau i serenitat. Les sessions seran cada diumenge.

HORARIS - PREUS

Diumenges - 8h
1 sessió - 25€ persona

Kids camp

Una setmana d’activitats en grup relacionades amb el surf i l’skate. De 3 a 16 anys.

El mar ens ofereix un gran ventall d’oportunitats i nosaltres a través del camp el gaudim d’una manera especial. De 9h a 17h es realitzen tot un seguit d’activitats a l’aigua com el surf, el paddle surf, jocs d’aigua, snorkel… es complementen amb l’skate, tallers, excursions i activitats cooperatives. El nostre equip qualificat i experimentat fa de les sessions tant divertides com enriquidores.

HORARIS – PREUS

De dilluns a divendres – 9h a 13h i 9h a 17h

1 pax – 139€ de 9h a 13h

1 pax – 237€ de 9h a 17h

ESTARTIT

L’escola de surf està situada a dins del Parc Natural del Montgrí,  les Illes Medes i el Baix Ter. Un entorn magnífic amb molta diversitat de paisatges, de flora i de fauna. A la platja de l’Estartit, al cor de la Costa Brava, neix un projecte integrador amb la voluntat de difondre un estil de vida envoltada al mar.

Ens trobareu a la nostra caseta de la Platja la Beach House els dos mesos d’estiu (juliol i Agost).