La nostra escola

El surf més enllà de les onades. Una passió que uneix a moltes persones.

Encara que d’allò s’alimenti, el surf no és només quelcom que succeeix a les onades, ni tan sols al mar. El surf és entendre la naturalesa, saber-la esperar, comprendre el seu constant moviment i per descomptat, aprendre a gaudir-la. Un esport que va més enllà de l’esport, sobretot quan el busquem en un lloc on aparentment no hi ha onades, i on amb tota probabilitat en llevar-nos veurem qualsevol cosa menys aigua de mar.

El nostre principi es basa en l’experimentació amb el mar, volem que la gent aprengui del mar, el conegui i així pugui gaudir-lo tot lliscant sobre ell.

Un projecte amb molta gent

Formem un equip compacte, tothom opina i crea, l’alegria i la professionalitat són el motor d’un engranatge creat per ajudar als altres. Apassionats de l’esport i de la nostra feina aprenem a gaudir de la vida tal i com és, ens esforcem cada dia per afrontar nous reptes i per aconseguir els objectius que ens hem anat marcant. Uns reptes que venen per les necessitats d’un entorn que demana a crits ser renovat.

Tito Servitja

Fundador de l’escola. Instructor de surf i skate

tito-servitja

Gerard giménez

Responsable extraescolars. Instructor de surf i skate

gerard-2

Oriol ribas

Responsable Casals i escoles. Instructor de surf i skate

oriol

Laura Ribas

Responsable de comunicació i atenció al client.

laura

Aina Elias

Responsable fotografia, video i xarxes socials.

aina

Paula Parella

Instructora de surf, skate, natació i psicomotricitat.

paula-parella

Salvi Roura

Instructor de surf i skate.

salvi

Marcel Camino

Instructor de surf i skate.

marcel-camino

Les intal·lacions

Les instal·lacions estan dissenyades per poder gaudir de diferents activitats al mateix moment, dutxes, skate area, gimnàs, aula, botiga…  A més disposem d’un entorn immillorable per la pràctica del surf, paddle surf i skate, a només 100m de la Platja de l’Estartit. Durant l’estiu disposem d’una caseta a la mateixa Platja de l’Estartit. Allà hi tenim tot el material necessari per a fer qualsevol de les nostres activitats.

Ubicació de l’Escola

l’Estartit, carrer Salinas 16, 17258

Els 365 dies de l’any estem a l’Estartit, en concret darrere de La Pineda; entre el Port i Els Griells. Aquesta localització té l’atmosfera ideal per a la pràctica de l’esport durant tot l’any. Un entorn inigualable que ofereix una àmplia varietat d’opcions per a tots aquells que busqueu practicar esports aquàtics i terrestres, al mateix temps que voleu interactuar amb el mar i la natura

Beach House

Platja de l’estartit, al Ter Vell

Durant els mesos d’estiu del 15 de Juny al  15 de Setembre també ens trobareu a la Platja de l’Estartit. Situada dins del Parc Natural, aquesta platja és una de les més extenses i verges de l’Empordà i, a més a més, es permet que hi portis el teu animal de companyia. Allà és on tenim la nostra Beach House amb una zona de surf reservada per nosaltres, on es pot practicar aquest esport amb total garantia.

L’escola la trobareu oberta cada dia de 8h a 21h.

Potser també t’interessa

Extraescolars skate empordà

Extraescolars

Surf estartit cursos de surf

Cursos de surf

Casals d'hivern surf costa brava

Camps