skate_girls_emporda_girona

Extraescolars de skate a la província de Girona

Oferim extraescolars de skate a les escoles de tota la província de Girona i en els diferents skateparks.

L’escola de surf i skate Agroruralsurf fa més de 8 anys que ofereix extraescolars de skate a totes les escoles de la província de Girona. El nostre objectiu és mostrar als infants i joves els beneficis d’aquesta activitat i trencar amb els estereotips que s’hi han associat històricament.

Entenem que l’skate és una activitat nova per a molts infants, per això ens dediquem a ensenyar-la des d’una base educativa sòlida. Això implica que els nostres instructors estan altament capacitats per proporcionar un ensenyament de qualitat i adaptat a les necessitats de cada estudiant.

 

A les nostres extraescolars de skate, els infants aprenen els fonaments d’aquest esport, incloent-hi tècniques bàsiques d’equilibri i moviments que els permetran ser més precisos en els trucs. A més, també els ensenyem molts valors de l’skate com el respecte, l’esforç o la perseverança.

Els nostres programes d’extraescolars s’adrecen a alumnes de diferents edats i nivells d’habilitat. Entenem que cada infant és únic, per això treballem per crear una experiència personalitzada que s’adapti als seus objectius individuals.

 

Si creus que podeu incloure a través de l’AFA de l’escola aquesta extraescolar de skate i desitges més informació, no dubtis a contactar-nos. Estem encantats d’ajudar-te a fer que els teus alumnes experimentin l’emoció i els beneficis de practicar skate de manera segura i segons una perspectiva educativa.

Per més informació: info@agroruralsurf.com

Verges

Celrà

Pals

Esclanyà

La Bisbal

Organitzem sessions de skate a diferents Skateparks

Dilluns

Tecnificació

(Skate tour)

17.30h (1h 30′)

39€ / mes + matrícula

Dimarts

Pals

(Skatepark)

16.30h (1h 30′)

39€ / mes

Estartit

(Agroruralsurf School)

17h (1h 30′)

39€ / mes + matrícula

Dijous

extraescolar de skate a girona

Girona

(Skatepark

Can Gibert)

17.30h (1h 30′)

Subvencionat (ajuntament)

Divendres

Celrà

(Skatepark)

17h (1h 30′)

39€ / mes + matrícula

Dissabte

L’Escala

(Skatepark)

11h (1h 30”)

39€ / mes + matrícula

Diumenge

Torroella de Montgrí

(Skate park)

11h (1h 30”)

39€ / mes + matrícula

 

Extraescolars de skate a diferents escoles

Dilluns

Torroella de Montgrí

(Guillem)

12.30h (45′)

30€ / mes

Girona

(Bruguera)

13.30h (45′)

29€ / mes

Girona

(Verd)

16.30h (1h 30′)

39€ / mes

Dimarts

La Bisbal

(Empordanet)

13.30h (45′)

25€ / mes

Dimecres

Vilademuls

(Sant Esteve de Guialbes)

13.30h (45′)

29€ / mes

Verges

(Francesc Cambó)

16.45h (45′)

29€ / mes

Girona

(Pericot)

16.30 (1h 30′)

36€ / mes

Dijous

L’Escala

(Esculapi)

12.30h (45′)

29€ / mes + soci ampa

Divendres

extraescolars de skate

Girona

(Migdia)

14h (45′)

29€ / mes

Preus de les extraescolars

Preu d’una sessió puntual – 19€.

Preu abonament mensual 1 dia la setmana– 39€

Matrícula – 25€ antic alumne / 35€ nou alumne (aquesta es paga un sol cop a principis de curs, inclou una samarreta i descomptes d’un 10% en compres a la botiga.

(aquí inclou assegurança, instructor i material necessari).

Les quotes es passaran a través del número de compte que ens passeu a través del formulari a principis de cada mes. El mes d’octubre es cobrarà la matrícula + el mes en curs.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada. Ens cas de fer la inscripció un cop començat el mes entrant el cost de l’abonament serà el mateix. Sempre que es vulgui es podrà fer el pagament de la sessió individual fins a començar el següent mes.

 

Les extraescolars organitzades per escoles que fan l’activitat al migdia el preu tindrà un cost reduït de 25 a 30€ depenent de cada lloc. Aquesta activitat té una durada de 45′ i es realitzaran dos grups al migdia. Les edats seràn de 1r a 6è de primària. En algun cas s’acceptaran alumnes d’infantil però el contingut serà adaptat i faran psico-skate. No hi ha matrícula. Es possible que es cobri la quota trimestralment. Vegeu més informació de cada escola.

 

Per les extraescolars que es realitzen a les escoles a la tarda el preu de l’activitat podrà variar de 36 a 39€ depenent de l’escola i la durada serà de 1h 30′. En aquest cas no hi haurà matrícula. Es possible que es cobri la quota trimestralment.

Inscripcions a les extraescolars

En totes les extraescolars de skate que Agro Rural Suf gestiona i organitza, qualsevol infant es podrà apuntar el dia i lloc que desitgi.

Oferim classes de skate els dilluns (tecnificació), dijous (Girona), dissabtes (Girona) i diumenges (Torroella).

 

En el cas de voler participar en una activitat que realitzem a les escoles us podreu afegir sense ser alumne de l’escola els següents dies.

Els dimarts (Pals), dimecres (Verges), dijous (l’Escala).

 

Hi ha escoles que les activitats les duem a terme als migdies en dos horaris de entre les 12.30 i les 15h en grups de 45′ a dins del centre educatiu (demana més informació en funció de cada escola). En el cas de ser alumne d’alguna d’aquestes escoles, us passaran la informació directament a través de l’AFA.

Dilluns (CEIP Guillem, Cole Verd, Bruguera), dimarts (La Bisbal), dimecres (Esclanyà i Pericot), divendres (Migdia) i (Sant esteve de Guialbes).