Cursos de surf a la Costa Brava

Vols aprendre a fer surf?

Nosaltres t’ajudem.

Realitzem cursos de surf a la Costa Brava per totes aquelles persones -adults o nens- que vulguin iniciar-se en aquest esport o tinguin experiència prèvia. Amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge i la motivació dels alumnes, dinamitzem els cursos segons el nivell, els objectius i l’edat. Tenint en compte que el surf és un esport que es pràctica en el medi aquàtic, les hores i els dies es determinaran en funció de les condicions meteorològiques i les condicions del mar.

iniciacio al surf

FUNCIONAMENT

Què fem als cursos?

En els cursos de surf que oferim aquí a l’Estartit, el que més ens preocupa és el teu aprenentatge, és per això que hem creat una metodologia innovadora perquè aprenguis de la millor manera. Properament us mostrarem aquest nou mètode.

De moment podem dir-vos que els cursos tenen una durada 2h entre la recepció i la preparació abans d’entrar a l’aigua. Aproximadament la classe a l’aigua serà d’1 hora 30 minuts.

El preu inclou: Neoprè, taula, leash i instructor.

Farem la recepció, benvinguda i preparació del material.

Coneixeràs el teu grup i el teu monitor/a.

Farem nocions i recordatoris teòrics.

Escalfarem abans d’entrar a l’aigua.

Entrarem a l’aigua i farem la sessió de surfing.

Tornada a l’escola i neteja del material.

1- Farem la recepció, benvinguda i preparació del material.

2- Coneixeràs el teu grup i el teu monitor/a.

3- Farem nocions i recordatoris teòrics.

4- Escalfarem abans d’entrar a l’aigua.

5- Entrarem a l’aigua i farem la sessió de surfing.

6- Tornada a l’escola, neteja del material i Feedback

En quina fase et trobes?

Hem creat una metodologia on individualitzem el contingut de cada alumne. El surf és un procés continu que ens permet aprendre durant molt de temps. Per això serà molt important saber en quin moment ens trobem.

RESERVES

Com et pots apuntar als cursos de surf?

En el mediterrani no sempre tenim les onades quan volem, per això és molt important saber quan hi haurà onades per fer cursos. Per tal de reservar una de les nostres places primer haureu d’enviar un whatsapp al següent número de telèfon. Un cop fet, rebreu un missatge quan hagim organitzat un curs. Acostumem a avisar 2-3 dies abans un cop hem vist la previsió, en cas de voler conèixer continuament l’estat del mar us recomanem que feu un cop d’ull a la previsió.

Preus i ofertes especials dels cursos de surf

Oferim diferents opcions de preus i formats perquè encaixi a les necessitats de cadascú. Són moltes les maneres d’ensenyar però nosaltres creiem molt en la formació i el seguiment constant. Recomanem l’aprenentatge en grup com a eina de millora i feedback constant a més de formar part d’una comunitat amb interessos comuns. De totes maneres si es busca una classe privada per aprofundir més en un mateix també es pot escollir. Tanmateix, les dates dels cursos s’escullen en funció de les preferències dels alumnes i de les previsions meteorològiques.

* En el cas d’adquirir un dels nostres bonos, teniu 1 any per gastar totes les sessions des del dia de la primera sessió.

Regala surf

Vols fer un bon Regal?

Regala un val per surfejar a qui més estimes i comparteix aquesta experiència amb ells/es. Serà inoblidable

*1 any des del dia de la compra per gastar la primera sessió.

*1 any des del dia de la primera sessió, per gastar totes les sessions.

78€

115€

152€

325€ (Familiar)