Vols aprendre a fer surf?

Realitzem cursos de surf a la Costa Brava per totes aquelles persones -adults o nens- que vulguin iniciar-se en aquest esport o tinguin experiència prèvia. Amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge i la motivació dels alumnes, dinamitzem els cursos segons el nivell, els objectius i l’edat. Tenint en compte que el surf és un esport que es pràctica en el medi aquàtic, les hores i els dies es determinaran en funció de les condicions meteorològiques i les condicions del mar.

iniciacio al surf

Els cursos de surf

Pel que fa als cursos la durada és de 2h entre la recepció i la preparació abans d’entrar a l’aigua. Aproximadament la classe serà d’1 hora 30 minuts.

El preu inclou: Neoprè, taula, leash i instructor.

Farem la recepció, benvinguda i preparació del material.

Coneixeràs el teu grup i el teu monitor/a.

Farem nocions i recordatoris teòrics.

Escalfarem abans d’entrar a l’aigua.

Entrarem a l’aigua i farem la sessió de surfing.

Tornada a l’escola i neteja del material.

En quina fase et trobes?

Hem creat una metodologia on individualitzem el contingut de cada alumne. El surf és un procés continu que ens permet aprendre durant molt de temps. Per això serà molt important saber en quin moment ens trobem.

Quines opcions t’oferim

Són moltes les maneres d’ensenyar però nosaltres creiem molt en la formació i el seguiment constant. Per això oferim diferents opcions de cursos de surf a la Costa Brava adaptats a cada alumna/alumne. Per exemple, una única sessió en grup o, pels que desitgen fer més classes de surf, optar a un bon descompte. Tanmateix, les dates dels cursos s’escullen en funció de les preferències dels alumnes.

40€

175€

300€

500€

Com et pots apuntar?

En el mediterrani no sempre tenim les onades quan volem, per això és molt important saber quan hi haurà onades per fer cursos. Per tal de reservar una de les nostres places primer haureu d’enviar un whatsapp al següent número de telèfon. Un cop fet, rebreu un missatge quan hagim organitzat un curs. Acostumem a avisar 2-3 dies abans un cop hem vist la previsió, en cas de voler conèixer continuament l’estat del mar us recomanem que feu un cop d’ull a la previsió.

Vols fer un bon Regal?

Regala un val per surfejar a qui més estimes i comparteix aquesta experiència amb ells/es. Serà inoblidable

*1 any des del dia de la compra per gastar la primera sessió.

*1 any des del dia de la primera sessió, per gastar totes les sessions.

78€

115€

152€

325€ (Familiar)