Paddle surf a la Costa Brava

El Paddle Surf a la Costa Brava ja és una realitat. El Stand Up Paddle surf és una modalitat del surf que ens permet fer activitat física de forma divertida i destinada a tots els públics. Degut a la seva forma la taula de paddle surf ens permet fer SUP-IOGA, practicar ioga a sobre la taula mar endins, anar d’excursió fins a les Illes Medes, o bé agafar onades petites que trenca’n a la sorra. El Paddle Surf ens apropa al mar i ens ajuda a entendre’l des de una prespectiva diferent. Tothom ho pot practicar, els més petits jugaran i saltaran i els més grans passejaran o aniran a entrenar.

Paddle Surf a les Illes Medes, l’Estartit

Explora la Costa Brava des de la perspectiva diferent amb els nostres cursos de Paddle Surf. Aprofita la bellesa del litoral català per experimentar l’emoció d’un esport emergent. La nostra escola de Paddle Surf a ofereix cursos adaptats per a tots els nivells i edats, des del principiant fins al més avantatjat. Volem que tots els nostres alumnes gaudeixin de l’experiència de remar per les costes de Catalunya, sigui per l’aventura, la sensació de llibertat o simplement per mantenir-se en forma mentres admiren la bellesa dels paisatges.

A més, tenim la millor flota de taules inflables i rígides, adaptades a les preferències i necessitats de cada persona. Ja sigui que busquis una taula estable per als principiants o una taula més lleugera per als més experimentats, tens garantit el millor equipament per explorar les aigües de la Costa Brava.

No ens oblidem de la partida més espectacular: les Illes Medes. Les nostres excursions guiades inclouen tot el material necessari i una ruta que us portarà a descobrir els racons més bonics de les costes de Catalunya, fins arribar a les Illes Medes, on voldreu fer una aturada per explorar la seva riquesa natural.

Un cop hagueu acabat la ruta, podreu relaxar-vos a la platja i admirar la vista panoràmica de l’Estartit, a la Costa Brava. I si us agrada, podeu fer de Paddle Surf una activitat permanent i convertir-vos en un expert en arribar a les costes del Mediterrani.

Amb l’escola de Paddle Surf, viuràs una experiència única i emocionant, que t’ajudarà a connectar amb la natura i descobrir tot el que aquest paradís mediterrani té per oferir. No ho dubtis més i vine a disfrutar dels encants del Paddle Surf a la Costa Brava!

Lloguers

Paddle-surf-material

Lloguer Guiat

En primer lloc, si vols iniciar-te al Paddle Surf, oferim el lloguer guiat, consisteix en 15′ de curs i 45′ de lloguer. També podràs aprendre a la vegada que gaudeixes del mar en format lloguer. Ideal per fer un tast d’aquest esport!

Lloguer Bàsic

Un cop has après a desplaçar-te amb el Paddle Surf, pots fer un lloguer d’1 o 2h.

 

 

 

 

 

Cursos

cursos-sup4

Curs Ràpid

Oferim cursos ràpids de 30′ + 1h de lloguer a l’Estartit. Aquest curs ràpid aprendreu les nocions bàsiques. Així com exercicis creatius i divertits que ens ajudaran a entendre el moviment que fa la taula i aprendrem a dominar-la.

Classe Privada

Oferim classes privades de 2h que ens permetrà fer una excursió a les illes Medes, en cas que les condicions i el nivell tècnic ho permetin.

 

 

 

Grups

grups-sup

Sup and Family

Oferim activitats en paddle surf adaptades a tota la família. Ideal per passar una bona estona amb tot el nucli familiar grans i petits. SUP en família.

 

 

Sup and Friends

També realitzem festes d’aniversaridespedides de solter/atrobades d’empresaTeam Buildings, activitats per escoles… Aquesta activitat té una durada de 2 hores i ens adaptarem a les condicions del mar, oferint diferents propostes.. SUP and FRIENDS