Què oferim?

Esdeveniments lúdics relacionats amb les activitats que treballem a l’escola i enfocats a grups d’adults amb ganes de passar un dia practicant una activitat diferent, en un medi poc habitual, ja sigui per un comiat de solter/a, per aniversaris, celebracions vàries, team buildings o activitats per empreses.

 

Esdeveniments a mida, escolliu l’activitat que encaixi més amb vosaltres!

Què fem

 Faci sol, pluja, onades grosses o mar planer, el ventall de possibilitats que tenim és enorme, començant per jocs bàsics d’equilibri i competicions en parelles dins el local de la nostra escola fins a surfing professional de grans onades, passant per gimkanes tocant tots els esports, sortides de paddle, sessions d’iniciació al surf, habilitats bàsiques en skate, competicions a l’aigua, jocs amb taules de paddle i surf, etc.

 

Quan ho fem

Si tenim en compte que treballem amb el medi natural, la varietat de condicions meteorològiques que podem trobar-nos és immensament àmplia i que d’això dependrà el tipus d’activitat que puguem realitzar. Cada dia adaptem les nostres activitats a les condicions que ens trobem, però podeu estar segurs de què no faltarà dinàmica, que aprendreu coses noves sobre el vostre cos, que us sorprendreu veient els vostres companys i que us fareu un fart de riure.

Què cal portar

Banyador / bikini

Crema de sol

Calçat tancat / xancletes

Tovallola

Ganes de divertir-se!

Quant val

Preu de l’activitat per presona (mínim 10): 25,00€

 

Preu de l’activitat per persona (mínim 15): 22,00€

 

 

Què has de saber

L’activitat té una durada de unes 2 hores. Acostumem a fer les activitats al matí de 10 a 13h o a les tardes de 17h a 20h. El nombre mínim de persones per a la formació d’un grup serà de 10 persones i es proposa com a extra l’opció de begudes i pica-pica en finalitzar l’activitat. En el cas de voler-se quedar a dinar disposem de descompte per als nostres alumnes a la Morruda Beach Bar amb un menú d’entre 15 i 20€. El punt de trobada és al C/Salines, 16; on tenim el local de l’escola.

Vols reservar? Segueix els següents passos:

1

Posa’t en contacte amb nosaltres a través d’agroruralsurf@gmail.com per veure la nostra disponibilitat.

2

Un cop confirmada la data, podeu fer la transferència del total al següent número de compte: ES25  1465 0100 9517 2471 9815 amb el concepte “Nom i cognom + activitat grupal + data”. Un cop fet el pagament, cal enviar el justificant al nostre correu electrònic.

3

Omple aquest formulari si sou nous/ves a l’escola.

4

Per acabar, omple el formulari de l’esdeveniment. Digue’ns quantes persones sou, quina activitat voleu fer…

També et pot interessar

Escola de Surf Empordà

L’escola

Surftrip Cantpàbria

Viatges

Balance Board

Entrenaments