SURF FOR FUN

Activitats per a grups de surf, Paddle surf, skate o ioga per a comiats de solter/a, aniversaris o team buildings.

Oferim esdeveniments lúdics relacionats amb les activitats que treballem a l’escola i enfocats a grups d’adults o infnats amb ganes de passar un dia practicant una activitat diferent, en un medi poc habitual, ja sigui per un comiat de solter/a, per aniversaris, celebracions vàries, team buildings o activitats per empreses. Utilitzarem diferents elements d’aigua com el surf o el paddle surf i/o sessions de ioga o skate. Durant l’estiu tenim a disposició un espai adaptat per guadir un cop hagiu acabat l’activitat, amb pista de volei, ombrera, i a possibilitat de quedar-se a fer el pic-nic.

Esdeveniments a mida, escolliu l’activitat que encaixi més amb vosaltres!

Què fem

Faci sol, pluja, onades grosses o mar planer, el ventall de possibilitats que tenim és enorme. Començant per jocs bàsics d’equilibri i competicions en parelles dins el local o a la caseta de la platja, partits de volei platja, gimkanes o team buildings a dins l’aigua o a fora. Sortides de paddle surf, sessions d’iniciació al surf, classes de skate o surfskate o dinàmiques de grup amb jocs dins l’aigua utilitzant taules de paddle i surf.

Quan ho fem

Si tenim en compte que treballem amb el medi natural, la varietat de condicions meteorològiques que podem trobar-nos és immensament àmplia i que d’això dependrà el tipus d’activitat que puguem realitzar. Cada dia adaptem les nostres activitats a les condicions que ens trobem, però podeu estar segurs de què no faltarà dinàmica, que aprendreu coses noves sobre el vostre cos, que us sorprendreu veient els vostres companys i que us fareu un fart de riure.

Quan val

Preu de l’activitat per presona (mínim 10): 25,00€

Preu de l’activitat per persona (mínim 15): 22,00€

Preu de l’activitat per persona (mínim 20): 20,00€ 

Què cal saber

L’activitat té una durada de unes 2 hores. Acostumem a fer les activitats al matí de 10 a 13h o a les tardes de 17h a 20h que és quan millor està el mar. El nombre mínim de persones per a la formació d’un grup serà de 10 persones i es proposa com a extra l’opció de begudes i pica-pica en finalitzar l’activitat. En el cas de voler-se quedar a dinar disposem d’un espai perquè porteu el dinar i us quedeu amb nosaltres jugant a volei i durant els mesos d’estiu. Fora de temporada disposem de l’escola on es podrà organitzar la festa d’aniversari. El punt de trobada és al C/Salines, 16; on tenim el local de l’escola. Si és època d’estiu ens trobarem directament a la platja a la nostra Beach House.

Per reservar

1 – Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres a través d’agroruralsurf@gmail.com o via whatsapp al 660895260 per veure la nostra disponibilitat i resoldre’t altres dubtes.

2 – Pagament

Un cop confirmada la data, caldrà fer la transferència del 25% del total al següent número de compte: ES25  1465 0100 9517 2471 9815 amb el concepte “Nom i cognom + activitat grupal + data”. Un cop fet el pagament, cal adjuntar el justificant de pagament al formulari de reserva. 

3 – Reserva

Per tal finalitzar la reserva cal omplir el següent formulari amb tota la informació necessària. No oblideu d’adjuntar el justificant de pagament.