Vols gaudir del mar els 365 dies de l’any?

L’ARS Club és un espai destinat a tothom qui desitja gaudir del Surf, el Paddle Surf o/i altres activitats esportives durant tot l’any.

 

Un cop passat l’estiu, on el mar està totalment pla i entren els vents tèrmics que no ens deixen practicar amb regularitat el surf, arriba el període més esperat, la tardor. Durant els mesos d’octubre, novembre, desembre som molts els que gaudim del mar, ja que la temperatura de l’aigua segueix calenta i els canvis de temps provoquen petits llevants i vent de nord constants que ens porten onades més sovint. De la mateixa manera, a l’hivern també aprofitem el que el mar ens dóna fins a la primavera, quan les sortides de paddle surf són un dels privilegis.

Ús de l’espai

Durant tot l’any podràs fer ús de les instal·lacions del Club (dutxes, bowl, zona d’entrenament, pupil·latge i zona de treball). I durant l’estiu, podràs fer ús de la nostra Beach Housea la platja de l’Estartit, així com la zona de surf abalisada.

Ús del material

1h al dia gratuïta durant la temporada d’estiu (no acumulables) en horari d’obertura de l’escola. En el cas de la temporada baixa -hivern, tardor i primavera- aquest es limitarà també en l’horari d’obertura. 

Descomptes

Descomptes en cursos (50%), material (10%) i altres serveis (quotes mensuals, viatges i esdeveniments). El pupil·latge de material gratuït durant tot l’any, excepte temporada alta. També les famílies gaudireu d’un 10% de descompte en totes les activitats escolars, casals i extraescolars.

*Temporada alta: juliol i agost

*Temporada mitja: maig, juny, setembre i octubre

*Temporada baixa: novembre, desembre, gener, febrer, març i abril

Federa’t amb nosaltres

Són múltiples les raons per les quals us animem a fer el pas i obtenir el vostre carnet personalitzat de la Unió Catalana de Surf:

Assegurança d’accidents exigides en el RD 849/1993 de 4 de juny amb cobertura a Espanya i a l’Estranger.

Assegurança de Responsabilitat civil per a accidents o sinistres dins l’aigua, NOMÉS VÀLIDA A ESPANYA, amb una Franquícia de 300€/Sinistre).

Descomptes: 5% en la nostra botiga amb la compra de material. Descomptes en tota la xarxa de establiments i botigues adherides a la FSURFCAT.

 

Des de l’escola us facilitem la tramitació de la llicència i la seva gestió per només 50 (majors de 18), 45€ (de 14 a 18 anys) i 35€ (menors de 14 anys). Si voleu obtenir la vostra llicència federativa, només heu d’omplir el formulari de sol·licitud clicant AQUÍ.

 

Els socis del Club la seva llicència de Sénior tindrà un cost de 35€.

Quotes fixes

Matrícula
€100
Llicència Federativa (si no es té)
€40
Quota soci / sòcia anual -matrícula gratuïta-
€550

Quotes mensuals

Temporada alta
€85
Temporada mitja
€55
Temporada baixa
€35

Serveis adicionals

Manteniment de la quota
€10
Pupil·latge taula de surf temporada alta -1 mes-
€10
Pupil·latge Paddle Surf temporada alta -1 mes-
€20

Requisits

Terminis i condicions

2 – Llicència federativa

Està al corrent de la Llicència Federativa anualment, excepte aquells socis/sòcies que només facin ús de l’espai. Aquesta es cobrarà a principis de gener, perquè els socis/sòcies puguin gaudir de l’any natural. En el cas de fer-se soci/sòcia a mitjans de mes, i no està federat/federada, es cobrarà la quota juntament amb la matrícula.

2 – Reserva de material

La prioritat del material la tenen els cursos de surf. Per això, sempre que hi hagi cursos, caldrà reservar el material amb un dia d’antelació (a través del formulari de reserves). En el cas que hi hagi material disponible es podrà fer servir sense reservar.

3 – Cobrament

El cobrament de les quotes es portarà a terme els primers 5 dies hàbils de cada mes, a través de Gir Bancari. En cas de retorn del rebut, s’aplicarà un augment equivalent als costos ocasionats, i en el cas d’un segon retorn, automàticament es perdrà la qualitat de soci.

4 – Donar-se de baixa

Per donar-se de baixa s’haurà d’enviar un correu a agroruralsurf@gmail.com 15 dies abans de finalitzar el mes. En el correu podreu exposar els motius de la baixa.

També cal enviar un correu en cas que es desitgi fer un manteniment de la quota, durant un mínim de dos mesos. Recordem que el manteniment només és aplicable a la quota mensual i és una baixa temporal per evitar pagar la matrícula novament.

5 – Horari

L’horari d’obertura de les instal·lacions estarà supeditat per l’organització de l’escola. L’horari variarà depenent de la temporada (alta, baixa, mitja). Podreu demanar més informació sobre les actualitzacions en l’horari.

6 – Permanència

Durant la temporada baixa (Novembre – Desembre- Gener – Febrer – Març – Abril) i mitja (Maig – Juny – Setembre – Octubre) el mínim seran dos mesos. Excepte la temporada alta.

Dóna’t d’alta

Per fer-te soci/sòcia de l’ARS Club clica AQUÍ i omple el formulari.

També cal firmar el document “Terminis i condicions” i pujar-lo en format PDF al formulari d’inscripció. El pots descarregar clicant AQUÍ.

Espai

L’Estartit 

El Club es troba al Carrer Salines nº16, a l’Estartit. El local té una localització perfecta per a la pràctica del surf i l’skate.

També et pot interessar

Escola de Surf Empordà

L’escola

Surftrip Cantpàbria

Viatges

Balance Board

Entrenaments