Casals de surf i SKATE 2024

T’agrada el mar i tens entre 3 i 16 anys?

Casals de surf i skate. Ja fa més de 6 anys que hem creat aquest projecte per tots aquells que d’una manera o altra us sentiu atrets per provar coses diferents de les que estem acostumats a trobar. Si us sentiu atrets pel mar, però encara no sabeu per què, nosaltres us ajudarem a trobar la raó a través de les activitats que realitzarem durant els camps. També us ensenyarem tot el que el mar us pot arribar a transmetre.

Continguts

En què consisteixen els nostres casals?

Si tens entre 3 i 6 anys

 

En descobrir, experimentar, conèixer i familiaritzar-se amb el nivell més simple de totes les activitats que fem a l’escola. Faran surf, faran Paddle Surf i faran skate, però no de la mateixa manera que ho farà la resta.  Amb una metodologia adaptada treballarem els continguts que constitueixen la base de cada esport per preparar futurs surfistes, futures skaters o futurs infants que siguin capaços de dominar-se a si mateixos dins del medi natural.

Si tens entre 7 i 12 anys

 

Dinamisme, energia, velocitat, estimulació constant. És el rang d’edat on qualsevol cosa nova t’interessa si te l’expliquen amb passió i és justament això el que volem transmetre als infants. Farem surf, skate i surf-skate, anirem a la calella a saltar de les roques, a aprendre a entrar i sortir de l’aigua de maneres diferents, aprendrem sobre les corrents o la formació de les onades.

Si tens entre 13 i 16 anys

 

El grup de grans del casal té un ritme totalment diferent dels anteriors. Les activitats es modifiquen i s’adapten específicament al ritme i als interessos de cada grup. Intentem potenciar i augmentar les sessions d’aquelles activitats que més agraden. Farem surf el dia que hi hagi onades, anirem a remar amb Paddle surf fins a la Meda, tastarem l’skate i el surf-skate i buscarem l’adrenalina sempre que sigui possible, sempre que ens vingui de gust.

Jocs

Surf

Paddle Surf

Snorkeling

Skate

Jocs Cooperatius

Tallers

Excursions

CASALS DE SURF I SKATE

Segons les vacances escolars

Setmana Santa

del 25 de març a l’1 d’abril

Comencen les primeres onades de la temporada i volem aprofitar-les. El bon temps i la poca gent pels carrers i a les platges fan aquestes dates irresistibles per fer activitats a la platja.

Estiu

del 24 de juny al 6 de setembre

Durant els mesos d’estiu necessitem aigua per superar les altes temperatures i és quan més activitats al mar fem. També és el moment perfecte per relacionar-nos amb nens i nenes de la nostra edat.

Nadal

del 23 de desembre al 3 de gener.

Durant les vacances d’hivern som molts els que gaudim del mar sense ningú a la platja. És ideal per fer activitats com skate, ja que la temperatura exterior és molt agradable.

METODOLOGIA

Com són els camps?

Inclusius, tothom és benvingut.

Cooperatius, treballem de forma conjunta

Tolerants, respectem les teves inquietuds

Sensorials, utilitzem una metodologia experimental

Adaptables, planifiquem i ho modifiquem amb el temps

Apassionats, transmetem la nostra passió i esforç