Paddle surf a la Costa Brava

El Paddle Surf a la Costa Brava ja és una realitat. El Stand Up Paddle surf és una modalitat del surf que ens permet fer activitat física de forma divertida i destinada a tots els públics. Degut a la seva forma la taula de paddle surf ens permet fer SUP-IOGA, practicar ioga a sobre la taula mar endins, anar d’excursió fins a les Illes Medes, o bé agafar onades petites que trenca’n a la sorra. El Paddle Surf ens apropa al mar i ens ajuda a entendre’l des de una prespectiva diferent. Tothom ho pot practicar, els més petits jugaran i saltaran i els més grans passejaran o aniran a entrenar.

Paddle Surf a l’Estartit

Gaudeix del Paddle Surf a l’Estartit en un dels millors paratges de tot Catalunya, sigui fent els nostres cursos o realitzant excursions fins a les Illes Medes. Tenim a disposició taules inflables i rígides i adaptats a cada nivell.

Lloguers

Si vols iniciar-te al Paddle Surf, oferim el lloguer guiat, consisteix en 15′ de curs i 45′ de lloguer. Podràs aprendre a la vegada que gaudeixes del mar en format lloguer. Ideal per fer un tast d’aquest esport! Un cop has après a desplaçar-te amb el Paddle Surf, pots fer un lloguer d’1 o 2h.

Paddle-surf-material

Lloguer 15€ (1 hora) – 25€ (2 hores)

Lloguer guiat 25€ per persona si ets un

Lloguer guiat 20€ per persona si sou dos

Lloguer guiat 15€ per persona si sou 3 o més

Cursos / Excursions

Oferim cursos de 30′ + 1h de lloguer a l’Estartit. Aprendrem totes les nocions bàsiques. Farem exercicis creatius i divertits que ens ajudaran a entendre el moviment que fa la taula i aprendrem a dominar-la. En cas que les condicions i el nivell tècnic ho permetin realitzarem sortides de 2 hores fins les illes medes.

cursos-sup4

Excursió – 40€ per persona mínim 2.

Excursió – 35€ per persona si sou 3.

Excursió – 30€ per persona si sou 4 o més.

Curs – 35€ per persona si ets sol.

Curs – 30€ per persona si sou dos.

Curs – 25€ per persona si sou 3 o més.

Activitats per grups

Realitzem festes d’aniversaridespedides de solter/atrobades d’empresaTeam Buildings, activitats per escoles… Qualsevol motiu és bo per fer una activitat al mar amb el paddle surf. Ens adaptem a les condicions i oferim diferents propostes alternatives com el surf, el ioga o l’skate.

grups-sup

Grups a partir de 10 – 25€ per persona (2 hores d’activitat)

Grups a partir de 15 – 22€ per persona (2 hores d’activitat)

Grups més grans per escoles (demana proposta personalitzada a agroruralsurf@gmail.com)