Un esport per a tothom

El Paddle Surf a la Costa Brava ja és una realitat. El Stand Up Paddle surf és una modalitat del surf que ens permet fer activitat física de forma divertida i destinada a tots els públics. Degut a la seva forma la taula de paddle surf ens permet fer SUP-IOGA, practicar ioga a sobre la taula mar endins, anar d’excursió fins a les Illes Medes, o bé agafar onades petites que trenca’n a la sorra. El Paddle Surf ens apropa al mar i ens ajuda a entendre’l des de una prespectiva diferent. Tothom ho pot practicar, els més petits jugaran i saltaran i els més grans passejaran o aniran a entrenar.

Paddle Surf a la Costa Brava

Gaudeix del Paddle Surf en un dels millors paratges de tot Catalunya, sigui fent els nostres cursos o realitzant excursions fins a les Illes Medes. Tenim a disposició taules inflables i rígides i adaptats a cada nivell.

Lloguers

25€ – 15€

Si vols iniciar-te al Paddle Surf, oferim el lloguer guiat, consisteix en 15′ de curs i 45′ de lloguer. Podràs aprendre a la vegada que gaudeixes del mar en format lloguer. Ideal per fer un tast d’aquest esport! Un cop has après a desplaçar-te amb el Paddle Surf, pots fer un lloguer d’1 o 2h.

Cursos

35€ – 25€

Amb els cursos de Paddle Surf a l’Estartit aprendrem totes les nocions bàsiques a través de jocs. Farem exercicis creatius i divertits que ens ajudaran a entendre el moviment que fa la taula i aprendrem a dominar-la.

Grups

25€ – 22€

Realitzem festes d’aniversaridespedides de solter/atrobades d’empresaTeam Buildings, activitats per escoles… Qualsevol motiu és bo per fer una activitat al mar amb el paddle surf.

Excursions

40€ – 30€

MÍNIM 2 PERSONES

Excursions amb Paddle Surf a les Illes Medes. Es requereix un nivell mínim mig per tal de poder garantir l’arribada. Pro donarem les eines bàsiques de seguretat i ens banyarem amb aigües cristalines mentres visualitzem la fauna marina.

També et pot interessar

Viatges

Surf

Camps