Surftrip Cantpàbria

SURF TRIP CANTÀBRIA

Viatge de surf a per a joves amb transport i pensió completa a Cantàbria.

Durant la última setmana d’agost del 25 al 30 agroruralsurf organitza l’esperat viatge de surf a Cantàbria. Durant una setmana joves de 14 a 18 anys gaudiran de surf, skate i moltes altres activitats. Sortim amb furgoneta tots junts i ja comença l’aventura, amb proves, riures i noves amistats.

Motius per apuntar-se

Són molts els motius per el qual un viatge de surf amb aquestes edats és molt necessari. Ens trobem en una edat que volem viure experiències inoblidables, fer l’esport que ens motiva més rodejats de bons amics.

Surfing

Volem que milloris el teu surfing. Per això fem classes de surf diàries i sessions de vídeo-correcció per optimitzar l’aprenentatge.

Amistats

Compartim un viatge amb persones que tenen la mateixa il·lusió, ganes d’aprendre, ganes de conèixer a bona gent i de passar una bona estona.

Desconnexió

Dies de relaxació i desconnexió de la vida quotidiana. A part del surf, fem sessions de ioga i surf-skate per posar-nos a punt per anar a l’aigua.

Creixement

Moments per aprendre del que sentim, del que volem. Per entendre què ens passa pel cap i utilitzar-ho per anar cap a millor. Moments per compartir experiències i coneixements.

On anem?

Platja de Gerra, Oyambre, Cantàbria

Cantàbria és una de les comunitats autònomes amb més spots de surf verges de tota la península. A la platja de Gerra, allà on fem el viatge, pots estar assegut a la taula de surf esperant l’onada amb vistes impressionants a les muntanyes del Parc Nacional de Picos de Europa, que tenen una altitud de més de 2546 m i es troben a tan sols a 30 km de la platja. Aquesta platja és la més consistent d’onades de la zona.

El Parc Natural d’Oyambre està situat entre Comillas i San Vicente de la Barquera. Destaca per la seva gran varietat natural i paisatgística i s’hi troben representats els diferents ecosistemes propis de la costa càntabra. Abruptes penya-segats formats per una variada vegetació i una platja llarguíssima perfecta per poder agafar onades per tecnificació o per iniciació.

Dates i Transport

Del 26 al 30 d’agost de 2024

De dilluns a divendres. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

Sortim el dilluns a les 7 h del matí de Torroella de Montgrí (Estartit), amb possible parada a Girona. La tornada serà el divendres entre les 21 h i les 22 h al mateix punt. (la tornada pot variar en funció del trànsit).

Allotjament

Dormirem a la Surf House Gerra d’Oyambre, un dels camps que col·labora amb nosaltres. Des d’allà ens desplaçarem a diferents punts de la zona per fer les classes de surf.  Habitacions són compartides separades per nois i noies.  Menjar casolà i amb especialitats per a vegetarian/es o intolerants a algun aliment. Tant en Rubèn com la seva dóna la Paula són unes bellíssimes persones i ens fan sentir com a casa. Els àpats estan inclosos en el viatge i tindrem esmorzar, dinar i sopar excepte el dinar del primer dia i el sopar de l’últim que estarem fent el viatge.

Classes de surf

El surf trip inclou: Total de 5 dies de surf amb un mínim de 2 sessions al dia si les previsions ens ho permeten. L’objectiu principal és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a gaudir del surf en les millors condicions.

Tot i això, volem que visquem una bonica experiència i es duran a terme diferents activitats relacionades amb el surf com el skate o les vídeo-correccions entre d’altres.

L’edat per venir és molt variada, però volem agrupar nens i nenes, d’edats semblants per això proposem una franja entre els 14 i 18 anys.

No es demana demostrar un nivell mínim, però sí que ja hàgiu fet alguna vegada surf. Per això recomanem prèviament passar per l’escola a fer un curs d’iniciació.

Preus

El preu del viatge és de 659

Preu amb descomptes:

620 abans del 2024, 630€ abans del març 2024, 640€ abans del juny 2024.

 

El preu inclou: 5 dies de surf. Pensió completa de 4 dies, . Classes de surf (amb instructor, 2 sessions al dia). Assegurança mèdica i de RC. Material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…). Transport d’anada i tornada fins al destí i el transport diari dels 5 dies.

Les places són limitades a 23 alumnes. Aquestes seran assignades segons ordre d’inscripció.

 

En el cas que es faci la reserva del viatge dos mesos abans de l’inici del viatge es farà un 5% de descompte.

Inscripcions

Les inscripcions s’han de realitzar quinze dies abans de l’inici del viatge i s’haurà d’haver omplert el formulari d’inscripció i el 25% del pagament del viatge reservar la plaça. Si es realitzés la inscripció més tard, no s’assegura que hi hagi plaça pel viatge.

El pagament restant s’haurà de dur en efectiu el primer dia del viatge.

El pagament del 25% del cost total del viatge s’haurà de fer a través de transfarència bancària al número de compte següent:

ES25 1465 0100 9517 2471 9815

Observacions

Cal portar mudes suficients per a cada dia. També caldrà portar roba d’abrigar (jersei), ja que a la nit allà acostuma a refrescar. També caldrà portar un impermeable, ja que pot ploure.

Serà molt important que ens notifiqueu qualsevol cosa que necessitem saber com al·lèrgies, intoleràncies, problemes mèdics…

Durant l’anada i tornada s’aconsella que portin menjar per passar el primer dia i diners per comprar-se menjar per la tornada. La durada del transport és d’unes 9 hores i si anem parant pot ser que en tardem 10. Per això caldrà que estiguin ben hidratats i tinguin prou menjar.