Surfing

Volem que milloris el teu surfing. Per això fem classes de surf diàries i sessions de vídeo-correcció per optimitzar l’aprenentatge.

Amistats

Compartim un viatge amb persones que tenen la mateixa il·lusió, ganes d’aprendre, ganes de conèixer a bona gent i de passar una bona estona.

DESTINS

Ens adaptem a la cultura i als hàbits i normes locals. Aprenem de la gent d’allà per gaudir al màxim de tots els destins on anem.

Desconnectar

Dies de relaxació i desconnexió de la vida quotidiana. A part del surf, fem sessions de ioga i surf-skate per posar-nos a punt per anar a l’aigua.

Autoconeixement

Moments per aprendre del que sentim, del que volem. Per entendre què ens passa pel cap i utilitzar-ho per anar cap a millor. Moments per compartir experiències i coneixements.

Destí

CANTÀBRIA – OYAMBRE

Cantàbria és una de les comunitats autònomes amb més spots de surf verges de tota la península. A la platja de Gerra, allà on fem el viatge, pots estar assegut a la taula de surf esperant l’onada amb vistes impressionants a les muntanyes del Parc Nacional de Picos de Europa, que tenen una altitud de més de 2546 m i es troben a tan sols a 30 km de la platja. Aquesta platja és la més consistent d’onades de la zona.

El Parc Natural d’Oyambre està situat entre Comillas i San Vicente de la Barquera. Destaca per la seva gran varietat natural i paisatgística i s’hi troben representats els diferents ecosistemes propis de la costa càntabra. Abruptes penya-segats formats per una variada vegetació i una platja llarguíssima perfecta per poder agafar onades per tecnificació o per iniciació.

Dates i Transport

Horaris

del 29 d’agost al 2 de setembre de 2022

 

 

De dilluns a divendres. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

Sortim el dilluns a les 7 h del matí de Torroella de Montgrí (Estartit), amb possible parada a Girona. La tornada serà el divendres entre les 21 h i les 22 h al mateix punt. (la tornada pot variar en funció del trànsit).

Allotjament

ÀPATS i DIETES

Dormirem a la Surf House Gerra d’Oyambre, un dels camps que col·labora amb nosaltres. Des d’allà ens desplaçarem a diferents punts de la zona per fer les classes de surf. 

 • Habitacions són compartides separades per nois i noies. 
 • Menjar casolà i amb especialitats per a vegetarian/es o intolerants a algun aliment. 
 • Tant en Rubèn com la seva dóna la Paula són unes bellíssimes persones i ens fan sentir com a casa.

Els àpats estan inclosos en el viatge i tindrem esmorzar, dinar i sopar excepte el dinar del primer dia i el sopar de l’últim que estarem fent el viatge.

Classes de Surf

VIDEOCORRECCIONS

El surf trip inclou:

 • Total de 5 dies de surf amb un mínim de 2 sessions al dia si les previsions ens ho permeten. 
 • L’objectiu principal és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a gaudir del surf en les millors condicions.

Tot i això, volem que visquem una bonica experiència i es duran a terme diferents activitats relacionades amb el surf com el skate o les vídeo-correccions entre d’altres.

L’edat per venir és molt variada, però volem agrupar nens i nenes, d’edats semblants per això proposem una franja entre els 14 i 18 anys.

No es demana demostrar un nivell mínim, però sí que ja hàgiu fet alguna vegada surf. Per això recomanem prèviament passar per l’escola a fer un curs d’iniciació.

surf trip cantabria

Inscripcions

Terminis

Les inscripcions s’han de realitzar quinze dies abans de l’inici del viatge i s’haurà d’haver omplert el formulari d’inscripció i el 25% del pagament del viatge reservar la plaça. Si es realitzés la inscripció més tard, no s’assegura que hi hagi plaça pel viatge.

El pagament del 25% del cost total del viatge s’haurà de fer a través de transfarència bancària al número de compte següent:

ES25 1465 0100 9517 2471 9815

Preus

Descompte

El preu del viatge és de 595€

 

El preu inclou: 

 • 5 dies de surf
 • Pensió completa de 4 dies
 • Classes de surf (amb instructor ,2 sessions al dia)
 • Assegurança mèdica i de RC
 • Material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…)
 • Transport d’anada i tornada fins al destí i el transport diari dels 5 dies.

 

Les places són limitades a 15 alumnes per setmana. Aquestes seran assignades segons ordre d’inscripció.

 

En el cas que es faci la reserva del viatge dos mesos abans de l’inici del viatge es farà un 5% de descompte.

Observacions

Important

Cal portar mudes suficients per a cada dia. També caldrà portar roba d’abrigar (jersei), ja que a la nit allà acostuma a refrescar. També caldrà portar un impermeable, ja que pot ploure.

Serà molt important que ens notifiqueu qualsevol cosa que necessitem saber com al·lèrgies, intoleràncies, problemes mèdics…

Durant l’anada i tornada s’aconsella que portin menjar per passar el primer dia i diners per comprar-se menjar per la tornada. La durada del transport és d’unes 9 hores i si anem parant pot ser que en tardem 10. Per això caldrà que estiguin ben hidratats i tinguin prou menjar.