Quines opcions t’oferim

Cada un té les seves inquietuds i necessitats. Fer un regal com aquest és donar a conèixer un estil de vida saludable i alhora fas esport. Oferim diferents opcions adaptades a cada alumna/alumne. Una única sessió per una persona, per dues o per quatre i pels que desitgen fer més classes de surf, vals individuals de 3, 5 o 10 sessions. Les dates dels cursos s’escullen en funció de les preferències dels alumnes un cop s’ha comprat el val.

Bateig

35€

1 sessió per una persona

Curs Duo

68€

1 sessió per a dues persones

Pack Quatre

132€

1 sessió per a quatre persones

Val per 3

99€

3 sessions per una persona

Val per 5

150€

5 sessions per una persona

Val per 10

250€

10 sessions per una persona

*1 any des del dia de la compra per gastar la primera sessió.

*1 any des del dia de la primera sessió, per gastar totes les sessions.

Per comprar els vals regal, segueix els següents passos:

1

Fer la transferència bancària al número ES2514650100951724719815 amb l’import corresponent, indicant “nom i cognom del participant + NOM DEL PRODUCTE “. El resguard de pagament s’haurà d’adjuntar com a justificant al formulari de reserva, en el següent pas.

2

Omplir el formulari de compra i adjuntar la transferència bancària com a justificant de pagament, en format .pdf .png. jpg. Un cop finalitzat se us enviarà un e-mail amb el Val en format pdf.

3

Necessitarem saber les dades dels beneficiaris. Omple aquest formulari si són nous/ves a l’escola, si no, pots continuar amb el següent pas.

4

Una vegada entregat el Val Regal, és important que els beneficiaris enviïn un WhatsApp indicant el seu “nom i cognom” demanant que els afegim a la “Llista de difusió dels cursos de surf”. D’aquesta manera, us arribarà un missatge quan tinguem previsió d’onades i podreu activar el vostre val regal.

També et pot interessar

Escola de Surf Empordà

L’escola

Surftrip Cantpàbria

Viatges

Balance Board

Entrenaments