Vals Regal de surf

Regalar surf és una manera bonica de compartir una bona experiència a la Costa Brava.

Quan anem a fer un regal mai sabem què necessiten o què els hi pot fer il·lusió. Fer un regal com aquest és donar a conèixer un estil de vida saludable, compartir una bona experiència i alhora fer esport en companyia.

Tipus de vals Regal

 

Oferim diferents opcions adaptades a cada alumna/alumne. Una única sessió per una persona, per dues o per quatre i pels que desitgen fer més classes de surf, vals individuals de 3, 5 o 10 sessions. Oferim també alguna oferta especial de forma puntual, com per exemple el dia de sant jordi.

Les dates dels cursos s’escullen en funció de les preferències dels alumnes un cop s’ha comprat el val. Aquests hauran de posar-se en contacte amb nosaltres per tal de concertar una reserva i afegir-se a un dels nostres cursos.

Bateig

1 sessió per una persona

40€

Curs Duo

1 sessió per 2 persones

78€

Pack Quatre

1 sessió per 4 persones

152€

Val per 3

3 sessions per una persona

115€

Val per 5

5 sessions per una persona

175€

Val per 10

10 sessions per una persona

300€

Surf trip Cantàbria 2024

1 viatge per a una persona a Cantàbria (dates del 26 al 30 d’agost)

659€   620€

Val per 10 familiar

10 sessions per vàries persones

325€

Val per 20

20 sessions per una persona

500€

És important saber que aquests vals corresponen a sessions grupals. En cap cas són sessions privades. En cas de voler una sessió particular demaneu més informació.

Tens 1 any des del dia de la compra per fer ús del val. Un cop començat el val tens 1 any per acabar totes les sessions restants.

Reserva

Per comprar els vals regal, segueix els següents passos:

1 – Pagament

Fer la transferència bancària al número ES2514650100951724719815 amb l’import corresponent, indicant “nom i cognom del participant + NOM DEL PRODUCTE “. El resguard de pagament s’haurà d’adjuntar com a justificant al formulari de reserva, en el següent pas.

2 – Dades

Omplir el formulari de compra i adjuntar la transferència bancària com a justificant de pagament, en format .pdf .png. jpg. Un cop finalitzat se us enviarà un e-mail amb el Val en format pdf.

3 – Reserva

Una vegada entregat el Val Regal, és important que els beneficiaris enviïn un WhatsApp indicant el seu “nom i cognom” demanant que els afegim a la “Llista de difusió dels cursos de surf”. D’aquesta manera, us arribarà un missatge quan tinguem previsió d’onades i podreu activar el vostre val regal.