marimont_studio_agroruralsurf_Campsetmanasanta-20
marimont_studio_agroruralsurf_Campsetmanasanta-20

Casal de Nadal de skate i surf a la Costa Brava

Agroruralsurf un any més ofereix el casal de nada, un espai durant les vacances on gaudir i aprendre durant els dies festius escolars.

Durant el curs escolar estem oferint extraescolars de skate on tots i cada un dels nostres alumnes estan progressant molt ràpidament, és per això que hem elaborat un programa de continguts especial per a tothom qui vulgui seguir progressant.

Agro Rural Surf proposa el casal d’hivern de skate i surf per a tots aquells infants que vulguin passar unes vacances de Nadal gaudint d’activitats com el surf, l’skate, el paddle surf… adequant les activitats a l’època en que les realitzem.

Pels més petits adaptarem el contingut de mar i només ens posarem a l’aigua si veiem que les condicions són favorables.

Pels més grans, amb el material adequat podem gaudir del surf i altres activitats sigui quina sigui l’època de l’any.

El casal va destinat a infants i adolescents, d’entre 3 i 17 anys.

casal-nadal-12
fotos-casal-estiu-estiu-1
casal_dumenge-11
skate-academy

Adquirim valors, compartim experiències.

Treballem els valors de natura i societat a través d’activitats relacionades amb el medi aquàtic, complementades amb altres de terrestres.

Coneixem i aprenem tècniques de diferents disciplines esportives. El surf, paddle surf, natació, escalada, skateboard, entre altres activitats com a fils conductors del treball moral. Relacionar-nos amb persones que tenen interessos similars als nostres, ens ajudarà a compartir experiències i inquietuds.

Treballem la cohesió de grup a través d’activitats en les quals és necessària la motivació col·lectiva. L’ajuda entre els/les companys/es afavorirà l’assoliment i també el recolzament per treballar i superar el fracàs. Adquirim noves maneres per augmentar la nostra pròpia seguretat i la dels/de les companys/es quan realitzem activitats al medi natural. Sentir-nos còmodes interaccionant amb la natura.

Dates i preus

Del 21 de desembre al 5 de Gener, exceptuant festius

Altres opcions i ofertes

Dies solts

 

De dijous 21 a divendres 5

9.30h a 13.30h

 

29€ dia

Tots els feiners

 

Dies, 21, 22, 27, 28, 29 de desembre, 2, 3, 4, 5 de gener.

9.30h a 13.30h

 

184,5€ els 9 dies

Tots els caps de setmana

 

Dies 23, 24, 30 i 31 de desembre

9.30h a 13.30h

 

96€ els 4 dies

Casal complet

 

Tots els dies del 21 de desembre fins el 5 de gener (exceptuant festius)

9.30h a 13.30h

 

240,5€ els 13 dies

Pagament

 

Abans d’enviar el formulari cal efectuar el pagament TOTAL a través de transferència bancària al següent número de compte: ES2514650100951724719815 i adjuntar el justificant al formulari del casal d’estiu.

Targeta sanitària

 

Cal adjuntar la targeta sanitària del/a participant mitjançant una fotografia o escanejada en format PDF en el formulari.

Ubicació

L’Estartit

El punt de trobada del casal és a l’Estartit on disposem del local de l’escola, d’ús exclusiu per l’ARS Camp, que es troba al Carrer Salines nº16, a l’Estartit. El local té una localització perfecta. Es troba al punt mig entre la platja gran de l’Estartit i el skatepark de l’Estartit amb menys de 100m caminant fins la platja i menys de 200m caminant fins l’skatepark.