Edat

Infants d’entre 6 i 7 anys, jugar, nedar i practicar exercicis per aconseguir diversos objectius. Busquem anar més enllà en la millora de les habilitats i el domini i la comoditat dins l’aigua.

Respiració

Mantenir un ritme estable d’inspiració i expiració a l’aigua i de realitzar petites apnees des de diferents posicions. Domini de la flotació sense ajuda, flotacions estàtiques en diverses posicions i combinacions de flotacions amb desplaçaments.

Tècnica

Realitzar natacions autònomes en posició ventral, peus de crol i d’esquena amb l’ajuda de material, que siguin capaços de canviar de posició dins l’aigua sense ajuda i que s’iniciïn en la coordinació de mans i peus en els estils de crol i esquena.

Salts

De diferents formes, des de les més simples fins a iniciar-nos en el salt de cap i buscarem els primers desplaçaments subaquàtics per agafar diversos objectes del fons de la piscina.

Finalitats

Futurs nedadors, futurs surfistes, socorristes, mariners o pescadors o simplement per preparar els infants amb noves habilitats que segur que agrairan més endavant, We Swim és el programa per seguir millorant, per créixer sense por a l’aigua.

Dates

Horaris

Els dijous: de 17.15h a 18h (Infants de 1r i 2n de primària). Horari escolar.

 

1r Trimestre del 6 d’Octubre al 15 de Desembre de 2022

2n Trimestre del  9 de Febrer al 30 de març de 2022

3r Trimestre del 13 d’abril al 15 de juny de 2022

 

 

*En cas de ser un grup molt gran i/o heterogeni, es crearà un nou grup per fer l’activitat al mateix dia i en una altra hora*

*Les sessions són setmanals i no es poden recuperar*

Preus

Pagaments

Marícula – 25€ antic alumne / 35€ nou alumne (aquesta es paga un sol cop a principis de curs)

Quota mensual 45€

En cas que feu una altre activitat amb nosaltres aquesta tindrà un cost de – 39€

 

(aquí inclou assegurança, instructor i entrada a la piscina)

*En cas de venir de l’escola del Portitxol de l’Estartit i formeu part de l’AMPA podeu accedir a un 25% de descompte. Ho podeu anotar al mateix formulari.*

 

El pagament es realitzarà a principis de cada mes i aquest si és retornat sense previ avís tindrà un recàrrec per els gastos de gestió.

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pogués fer la sessió, aquesta es recuperarà en un dia extra entre setmana.

Inscripcions

Documents a Entregar

Espai

Hotel Panorama

L’espai que disposem és una piscina totalment equipada i climatitzada. Està ambientada amb un enllumenat de baixa intensitat que ajuda a mantenir una sensació de benestar per afavorir el seu aprenentatge. La profunditat va de 1,30 a 1,80 perfecte per mantenir-se de peu i fer les ajudes pel nadó.

La piscina es troba situada a l’interior de l’hotel Panorama.