Casal estiu estartit girona

Extraescolar de surf a l’ESTARTIT

Agroruralsurf ofereix una extraescolar de surf per a tots els alumnes de 8 a 17 anys que vulguin fer surf de forma regular.

Durant tot el curs escolar d’octubre a juny oferim l’extraescolar de surf. Es realitzen sessions de surf a l’aigua i a fora de l’aigua. Es treballaran diferents continguts adaptats a les edats i nivells. Oferirem sessions de skate i surfskate en dies que no hi hagi onades.

Els dissabtes de les 11.00h a les 12.30h

Edat

Les extraescolars de Surf van enfocades a tothom qui vulgui millorar les seves habilitats en el surf. Des de 8 fins a 17 anys tothom hi és benvingut.

Objectius

En infants que ja tenen una base i s’han iniciat alguna vegada en el surf, busquem la tecnificació dels primers moviments, la millora i el desenvolupament de la tècnica.

Surf-skate

Vivint en unes condicions canviants i irregulars en onades com és el Mediterrani, hem d’aprendre a adaptar-nos. Aprendrem les tècniques bàsiques del surf a través del surfskate. Aprendrem a moure’ns per l’aigua amb Paddle surf.

Passió

Volem transmetre la nostra motivació i el nostre amor cap a aquest esport. No només anirem a l’aigua sinó que treballarem tot el món que envolta el surf, des de sessions teòriques, classes de skate, etc.

Valors

Calma, serenor, respecte, companyerisme, motivació col·lectiva, auto-superació i molts altres valors que s’aprenen inevitablement quan fem surf, un dels esports amb els valors més sans que es troben.

Preus de l’extraescolar

Preu d’una sessió puntual – 29€.

Llicència federativa – 35€ Es cobrarà al Gener i serà efectiva durant l’any natural (de Gener a Desembre). OPCIONAL

Preu abonament mensual 1 dia la setmana– 45€

Matrícula – 25€ antic alumne / 35€ nou alumne (aquesta es paga un sol cop a principis de curs)

(aquí inclou assegurança, instructor i material necessari).

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada. Ens cas de fer la inscripció un cop començat el mes entrant el cost de l’abonament serà el mateix. Sempre que es vulgui es podrà fer el pagament de la sessió individual fins a començar el següent mes.

Inscripcions

Per tal d’inscriure’s a l’extraescolar de surf, haureu d’omplir el formulari que tenim a continuació.

Si el que voleu és fer sessions puntuals caldrà omplir el formulari igualment i escollir a observacions que ralitzareu sessions puntuals. Caldrà fer el pagament prèviament a través de transferència bancària al ES2514650100951724719815 o bé fer el pagament en efectiu el mateix dia de la sessió.

Ubicació

L’espai que disposem està situat a només 100m de la Platja de l’Estartit. En un entorn immillorable per la pràctica del surf i el paddle surf.