Extraescolars skate empordà

Extraescolars de skate, surf, natació i psicomotricitat.

Les extraescolars de skate i surf com a via educativa per a infants de infantil i primària

Durant la seva etapa de creixement, és important proporcionar als infants la motivació i l’estímul necessaris per desenvolupar les seves habilitats motrius. A l’escola, el surf i l’skate són els esports principals en els quals ens centrem perquè treballem les seves bases des de ben aviat a través de les extraescolars de skate, surf, natació i psicomotricitat. A mesura que els nens creixen i desenvolupen més habilitats, creem espais perquè puguin practicar el surf i l’skate de manera òptima. Amb la nostra formació, la seva passió per la psico, la natació, l’skate i el surf es desenvoluparà amb èxit.

Els beneficis de la natació

Des de que són bebés amb 6 mesos fins que tenen 3 anys, l’experimentació amb l’aigua serà vital per desenvolupar el seu sistema psico motriu i sensorial. Seguim oferint-li el confort que rebia quan estava a la panxa de la seva mare. Oferim cursos de natació per a nadons per tal d’estimular els seus reflexes innats i sobretot introduir-lo d’una manera progressiva al que serà la base del surf. Fins els 7 anys estarem treballant el fonaments bàsics de la Natació a la piscina de l’Hotel Panorama els mesos escolars.

El poder de la psicomotricitat per a la millora de l’skate

En aquesta mateixa etapa a partir dels 3 anys començarem a treballar d’una forma paral·lela els fonaments bàsics de l’skate. A través de la psicomotricitat oferim setamanalment una sessió. Treballem els continguts psicomotrius, les habilitats motrius bàsiques i tots els aspectes per crear una estructura sòlida per practicar qualsevol esport.

Extraescolars de skate i surf

Quan ja tenen una base sòlida oferim activitats extraescolars de skate i de surf. Creiem molt que aquest esports lluny dels estereotips marcats per esports masculins o femenins volem que tant l’skate com el surf puguin treballar-se de forma continuada. Per això anem a totes les escoles possibles de tota la provincia de girona a oferir extraescolars de skate. Un cop a la setmana oferim l’extraescolar de surf a l’Estartit.

de 8 a 16 anys

Surf Academy

de 8 a 16 anys

Skate Academy

de 0 a 7 anys

Swim Academy

de 3 a 7 anys

Psicomotricitat

Com treballem a les extraescolars

Treballem de forma cooperativa

Individualitzem cada contingut

Respectem el ritme evolutiu de cada infant

Utilitzem una metodologia experimentativa

Planifiquem continguts d’aprenentatge

Ens apassiona el que fem i així ho trasmetem