Benvinguts a Agro Rural Surf

Ens situem dins del Parc Natural del Montgrí,  les Illes Medes i el Baix Ter, un entorn magnífic amb molta diversitat de paisatges, de flora i de fauna. A la platja de L’Estartit neix un projecte, integrador amb la voluntat de difondre un estil de vida envoltada de mar.

 

Des d’Agro Rural Surf tenim un ventall de possibilitats perquè grans i petits puguin gaudir del mar des d’una perspectiva diferent al que s’ha viscut fins a dia d’avui. D’una manera totalment inclusiva, l’escola vol donar a tothom la oportunitat de compartir experiències amb altres persones, i poder conviure en harmonia amb l’entorn, aprendre del que el mar ens ofereix els 365 dies de l’any.

Què fem durant la High Season?

Quan coincideix amb les vacances escolars, aprofitem el final de la primavera, tot l’estiu i l’inici de la tardor per oferir diferents activitats per a tothom. Grans i petits podran practicar esport, gaudir del mar i fer-ho amb la millor companyia. A l’Estartit oferim Camps per als infants i sortides amb paddle surf a la meda per a tots els adults.

Durant aquesta època en què la temperatura de l’aigua és molt bona, oferim cursos de surf, de paddle surf i de windsurf a l’Agroruralsurf Beach House que es troba situada a la platja de maspinell, entre els aigüamolls de dins del Parc natural.

Surf

Cursos – lloguers

Paddle surf

Cursos

Activitats

Inscriu-te!

Camps

Tot l’Estiu

Surftrip Cantàbria

De 14 a 18 anys

Grups

Festes – comiats

Calendari

D’estiu

L’Escola

Qui i on som