Edat

Proposem extraescolars de Skate per infants des de 7 fins a 15 anys que ja tinguin les Habilitats Motrius Bàsiques consolidades i que busquin nous reptes per aconseguir amb el seu cos.

Objectius

Millorar i tecnificar infants que ja dominen els primers passos amb el skate i volen anar més lluny. Donar idees, punts de suport, guiatge, consells de col·locació dels pesos, dels peus, de les espatlles, etc.

Adaptació

El skateboarding es basa sobretot en utilitzar un mitjà per aprofitar els obstacles que ens trobem a davant per fer nous moviments i acrobàcies. Això fa que sigui un esport d’adaptació constant al medi.

Passió

Els nostres monitors, skateboarders de tota la vida, busquen transmetre la seva passió, la seva motivació i el seu amor cap a aquest esport a les noves generacions que han d’omplir els skateparks i les skateplazas.

Valors

Una combinació complexa entre esport individual i esport col·lectiu fa que el món de skateboard estigui ple de companyerisme, motivació, respecte, ànims i molta, molta empatia.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els diumenges: de les 10h a les 11.30h (de 2n a 6è de primària)

Els diumenges: de les 12h a les 13.30h (de 1r a 4t d’ESO).

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 20€

Marícula – 25€ antic alumne / 35€ nou alumne (aquesta es paga un sol cop a principis de curs)

Preu abonament mensual– 35€

Si feu alguna altre activitat amb nosaltres el preu d’aquesta activitat serà de – 29€

(aquí inclou assegurança i instructor).

El pagament de l’activitat es farà a través d’un gir bancari a principis de cada mes. En cas de retornar el rebut sense prèvia notificació s’haurà d’abonar un recàrrec de gestió.

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Inscripcions

Documents a Entregar

Espai

SKATEPLAÇA TORROELLA

Ens trobarem al Skateplaça de Torroella de Montgrí. Un cop allà en funció dels objectius de cada sessió tindrem a la nostra disposició els diferents obstacles del skateplaça.