Edat

Proposem extraescolars de Skate per infants de 2n de primària a 4t d’ESO que ja tinguin les Habilitats Motrius Bàsiques consolidades i que busquin nous reptes per aconseguir amb el seu cos.

Objectius

Fer entrar als infants al món del skate. Entendre la filosofia, els processos, el mètode d’aprenentatge i crear un grup cohesionat on s’animin col·lectivament per assolir objectius individuals.

Adaptació

El skateboarding es basa sobretot a utilitzar un mitjà per aprofitar els obstacles que ens trobem a davant per fer nous moviments i acrobàcies. Això fa que sigui un esport d’adaptació constant al medi.

Passió

Els nostres monitors, skateboarders de tota la vida, busquen transmetre la seva passió, la seva motivació i el seu amor cap a aquest esport a les noves generacions que han d’omplir els skateparks i les skateplazas.

Valors

Una combinació complexa entre esport individual i esport col·lectiu fa que el món de skateboard estigui ple de companyonia, motivació, respecte, ànims i molta, molta empatia.

Dates

Horaris

Durant tot el calendari escolar d’octubre a maig.

Tots els dimecres i divendres de 16.45h a 18h.

Les edats són de 2n a 5è de primària els dimecres i de 6è a 4t d’ESO els divendres.

 

(En el cas el grup s’ompli la preferència serà per ordre d’inscripció)

(En el cas que no s’arribi a un mínim d’inscripcions, s’anul·laria l’activitat)

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, cal que envieu un e-mail a l’AMPA de l’escola de Verges i des d’allà es farà la inscripció.

Qualsevol nen o nena extern a l’escola podrà participar-hi.

Preus

Descomptes

Preu abonament mensual – 35€

 

(aquí inclou assegurança i instructor).

 

El cobrament total de la quota es realitzarà a través de l’AMPA de l’escola. Qualsevol alta o baixa de l’activitat també es durà a terme a través d’ells.

Espai

VERGES

Ens trobarem al pati de l’escola Francesc Cambó de Verges. Utilitzarem les instal·lacions públiques de l’escola per dur a terme l’activitat. En cas de pluja es realitzaran altres activitats dins el gimnàs.