de 0 a 7 anys

Swim Academy

de 3 a 7 anys

Psicomotricitat

de 8 a 16 anys

Surf Academy

de 8 a 16 anys

Skate Academy

Les extraescolars com a via educativa

Durant tota l’etapa madurativa de l’infant creiem oportú donar-li el que necessita, estimular-lo d’una manera coherent amb les característiques motrius que li van apareixen durant els anys. El surf i l’skate com a esports principals de l’escola, treballem les bases d’aquests esports en edats tempranes. Un cop tenen ja l’edat ideal per practicar-los creem uns espai perquè puguin desenvolupar-se de la millor manera.

 

Quan els bebes de 6 mesos a 3 anys l’experimentació amb l’aigua serà vital per desenvolupar el seu sistema psico motriu i sensorial. Seguim oferint-li el confort i que rebia quan estava a la panxa de la seva mare. Estimular els seus reflexes innats i sobretot introduir-lo d’una manera progressiva al que serà la base del surf. Durant 7 anys estarem treballant el fonaments bàsics de la Natació a la piscina de l’Hotel Panorama els mesos escolars.

 

En aquesta mateixa etapa a partir dels 3 anys començarem a treballar d’una forma paral·lela els fonaments bàsics de qualsevol esport. Treballem els continguts psicomotrius, les habilitats motrius bàsiques i tots els aspectes per crear una estructura sòlida per practicar qualsevol esport.

Com treballem a les extraescolars?

Treballem de forma cooperativa

Individualitzem cada contingut

Respectem el ritme evolutiu de cada infant

Utilitzem una metodologia experimentativa

Planifiquem continguts d’aprenentatge

Ens apassiona el que fem i així ho trasmetem