Surfing

Volem que milloris en el teu surfing per això oferim classes de surf diàries i grabacions en video per tal de poder corregir els teus errors

Amistats

Tots els que assistim en aquests viatges tenim la mateixa il·lusió i ganes de conèixer a gent formidable, que sigui oberta i amb molta ambició.

DESTINS

Ens empapem de la cultura, la sea gastronomia i de la mateixa gent local per tal de gaudir al màxim de tots els destins que oferim

Desconectar

Dies de relax i desconexió de la vida quotidiana. Fem activitats varies a part del surf que ens permetrà aprendre noves disciplines com el ioga i el surfskate. Evadir-nos i sortir de la nostra zona de confort.

Autoconeixament

Són moments per aprendre del que sentim, de què volem i i t’ajuden a entendre el que et pugui estar passant pel cap. Moments per compartir experiències i coneixements. 

Destí

Fuerteventura

Una Illa amb més de 150km de platges de sorra blanca i aigües turqueses, on descobrir immensos paisatges naturals i compartir el caràcter obert de la seva gent. Un lloc on practicar una infinitat d’activitats en les millors condicions. Aquest paradís és Fuerteventura, El hawaii de les Canàries.

 

Aprofitant la relació d’AGRORUALSURF amb l’escola SURF CON SAL a l’illa de Fuerteventura. Oferim el viatge a mida en un dels destins més buscats per la pràctica del surf. La cultura de Fuerteventura és indubtablement una de les més carismàtiques pel seu ritme caribeño. La seva proximitat, obtenció de vols econòmics i la gran infinitat de spots de surf per a tots els nivells, el fan un destí per a tothom, ja sigui per gent que comença com per tothom qui vulgui tecnificar.

Dates

Transports

SURF TRIP: del divendres 25 al dilluns 28 de febrer.

 

Les dates del viatge són escollides en funció de les dates dels vols de Ryanair i Vueling més econòmics a Fuerteventura. Hi ha la possibilitat d’arribar abans o marxar després. En aquest cas poseu-vos en contacte amb nosaltres per orientar-vos.

 

L’avió de Vueling surt divendres dia 25 a les 10:30 de Barcelona i a les 12:40h arriba a l’aeroport de Fuerteventura. L’avió de Ryanair surt el divendres dia 25 a les 16:50 i arriba a Fuerteventura a les 19:05. La tornada és el dilluns dia 28, on l’avió de Ryanair surt a les 10:45 desde l’aeroport de Fuerteventura i arriba a Barcelona a les 14:55 i l’avió de Vueling surt a les 13:15 i arriba a Barcelona a les 17:20.

 

La nostra recomenació per els que pogueu per preu econpomic i estar al màxim de dies allà, és marxar amb Vueling al matí i tornar amb Ryanair el dilluns.

 

El viatge inclou el transport d’anada i tornada entre l’aeroport de Fuerteventura i l’allotjament. El transport de Torroella de Montgrí (passant per Girona) a l’aeroport de barcelona és opcional i té un cost extra. La sortida serà el matí per el vol de vueling i tornarà el dilluns amb el vol de Ryanair.

 

El bitllet d’avió no està inclòs al preu del surftrip. Es recomana comprar el bitllet el més aviat possible ja que aquest pot variar en qüestió de dies. 

Classes de Surf

Videocorreccions

El surf trip inclou un total de 4-5 sessions de surf entre el dissabte, diumenge i en funció de l’hora d’arribada a Fuerteventura el divendres. 

 

Les sessions es duran a terme amb l’escola SURF CON SAL, on el fundador ha estat una part molt activa durant molts anys amb Agroruralsurf i és una manera de mantenir la mateixa filosofia que l’escola. 

 

Buscarem els spots on tinguem les millors condicions per treballar les maniobres i els elements que volem millorar en el nostre surf.

 

També oferirem altres activitats complementàries per la millora de la nostra tècnica, com surfskate i videocorreccions.

 

No cal tenir un nivell mínim de surf, però sí una mica d’experiència prèvia. Recomanem que abans s’hagi fet un curs d’iniciació a l’escola.

Allotjament

ÀPATS i DIETES

El viatge inclou allotjament en apartaments amb encant al nord de l’illa de Fuerteventura al poble de Cotillo. Les habitacions seran compartida de 2-3 hostes.

 

Els àpats no estan inclosos al preu. Anirem tots junts a restaurants que ens recomani el nostre guia local.

Inscripcions

Terminis

Les inscripcions s’han de realitzar un mes abans de l’inici del viatge i s’haurà d’haver enviat el full d’inscripció i el 25% del pagament del viatge per tal de poder reservar la plaça. A més recomanem comprar els vols el més aviat possible. Si es realitzés la inscripció més tard, el preu dels vols podrien pujar i no s’assegura que hi hagi plaça pel viatge.

Preus

Descomptes

De divendres dia 25 a dilluns dia 28 – 249€

 

El preu del viatge per 4 dies inclou: 3 nits d’allotjament, de 4 a 5 sessions de surf (amb instructors titulats), assegurança mèdica i de RC, material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…), altres activitats com skate, ruta, ioga..  També el transfer a Fuerteventura fins a la casa i tornada i el transport diari dels 4 dies.

 

* no està inclós el cost del vol, aquest pot variar en funció del moment d’agafar-lo i de la companyia: cost aproximat 70-140€ 

* S’ofereix la possibilitat de fer el transport fins a l’aeroport de BCN per 25€ anar i tornar. 

* Els àpats no estan inclosos ja que ens adaptarem a la demanda popular per anar a uns llocs o altres de la zona: Preu estimat entre 100 i 150€ per els 4 dies.

Pagament

Documents a Entregar

El pagament del 25% del cost total del viatge s’haurà de fer a través de transfarència bancària al número de compte següent:

ES25 1465 0100 9517 2471 9815

 

El 75% del cost del viatge restant s’haurà de fer en EFECTIU el mateix dia del viatge.

També et pot interessar

Escola de Surf Empordà

Cursos

Entrenaments

Extraescolars