Reserva ara la teva experiència de surf i de paddle surf a la Costa Brava.

Reserva la teva experiència de surf i de paddle surf a la Costa Brava en pocs passos: A la nostra escola de surf, t’oferim l’oportunitat de gaudir de les onades del Mediterrani amb cursos i lloguers de surf adaptats a tots els nivells. A més, també oferim lloguers de Paddle Surf, perquè puguis descobrir la Costa Brava des de la perspectiva de l’aigua. I ara, és més fàcil que mai reservar la teva plaça!

A continuació, trobaràs un formulari de reserva que et permetrà triar la data del curs o lloguer i proporcionar-nos les teves dades per completar la reserva. No esperis més, la teva aventura de surf a la Costa Brava t’espera!

La teva reserva per una experiència amb el surf o el paddle surf està apunt de començar.

Si és la primera vegada

Per tal de fer la reserva de Paddle Surf, cursos o lloguers, cal, primer de tot, omplir aquest formulari. Aquest formulari és només per si ets nou/va a l’escola, si ja l’has omplert, pots continuar amb el següent pas.

Has de saber si hi ha curs o no

Un cop has omplert el formulari de nou client, si vols saber quan hi haurà cursos, ens hauràs d’enviar un WhatsApp indicant el teu “nom i cognom” i demanant que us afegim a la “Llista de difusió dels cursos de surf. D’aquesta manera, us arribarà un missatge quan tinguem previsió d’onades i podreu fer la reserva de surf o de paddle surf.

Si vols reservar una plaça

Si ja saps que hi haurà un curs o vols veure si n’hi ha, pots provar de fer la reserva directament, ho pots fer a través del forumari de reserva que trobaràs a continuació. El formulari l’anirem actualitzant a mesura que anem generant les dates dels cursos.

Pagament

El pagament el podeu fer el mateix dia de l’activitat en efectiu.

També podeu pagar prèviament amb tranferència bancària al número de compte ES2514650100951724719815 o un Bizum al (+34 649 416 561) i adjuntar el justificant de pagament a la reserva.