Projecte Inclusiu Skate Empordà

La nostra passió pel mar ens va fer obrir la primera escola de surf de Girona; situada a L’Estartit, al vell mig de la Costa Brava. Això, lligat a la falta d’onades en èpoques escolars, la fred i la poca llum va fer que obríssim la porta a un nou esport. L’ skate, que des de llavors ja era practicat per molts joves, sovint estava associat a una mala imatge, poc pedagògica i on els més petits no hi tenien cabuda.

 

 

Lluny de la realitat doncs, la nostra voluntat és donar a conèixer aquest esport, ric en equilibri, coordinació i que ens ajuda a desenvolupar el nostre cos i ment a través d’una metodologia específica, amb instructors que siguin tot un exemple a seguir per l’alumnat.
És per aquest motiu que hem decidit crear aquest projecte per les escoles, per formar als més petits i intentar que adquireixin tots els seus beneficis, tant a nivell coordinatiu com de respecte, de valors, de sacrifici i de motivació personal.

 

 

Creiem que començar des d’un nivell escolar, ens permet actuar positivament a crear millors persones. Així afavorim a que els infants facin esport mentre s’ho passen bé i es relacionin sense barreres, millorant l’igualtat de gènere i raça entre altres, alhora que potenciem hàbits de vida saludables.

Seguim un mètode educatiu que es fonamenta en el principi de la igualtat entre persones i la no discriminació per raó de sexe, raça o altres factors. Treballem per a no establir relacions de domini que subordinin un o altre, sinó per incorporar la igualtat de condicions i per educar en la igualtat.

 

 

El companyerisme, la motivació col·lectiva, la retroalimentació entre alumnes durant les sessions, la capacitat de desenvolupament d’estils personals i la creativitat són valors de l’skate que ens permeten aplicar el projecte educatiu de l’escola durant les nostres activitats. Continuem treballant dia a dia per tal de poder sumar més infants als nostres projectes educatius i poder crear una societat més justa. Si esteu interessats a demanar-nos més informació o pujar a bord d’un d’aquests projectes no dubteu en contactar amb nosaltres.