surfskate

Seguim surfejant a l’asfalt

Destinat a tots i a totes que volgueu seguir millorant el vostre surfing en dies que no tenim onades. Treballar l’equilibri i simular una onada és el que ens donarà més seguretat i opcions de millorar.

Iniciació al surf skate

No cal que tinguem un nivell mínim ja que oferirem diferents grups perquè pogueu anar evolucionant. El grup d’iniciació l’adaptarem perquè tots els adults que volgueu començar aquest esport ho pogueu disfrutar amb total garantia. 

extraescolar de skate
surf-skate

Tecnificació – Videocorrecció

Amb el surf skate ens permetrà tecnificar i corregir al instant posicions que tenim sobre la taula. Automatitzarem moviments tècnics que ens ajudaran a fer bé els diferents trucs sobre una onada. 

Material disponible

Oferim tot el material necessari per tal de que ningú es quedi fora. El preu inclou skate i casc. La resta de proteccions qui en vulgui n’haurà de portar de casa. També oferim material per vendre. 

ProteusC7_1024x1024
banner-2-surfskate

Sessions puntuals i regulars

Dinamitzarem sessions de forma regular en dies que no tinguem la possibilitat de fer surf o inclús els dies d’onades que aprofitarem ja que la gent es desplaçarà fins al nostre centre. Farem un grup per tal d’estar al corrent de tota aquesta informació. Les sessions acostumaran a ser al llarg del matí.

Lloc on farem les sessions

Ens trobarem al skatepark de Torroella com a regla general que allà tenim un espai ideal per practicar. També es podrà dinamitzar sessions a altres llocs però ja us informariem prèviament.

Quines opcions t’oferim?

Tots els que volgueu fer servir un dels vostres abonaments de CURSOS de SURF de l’escola ho podreu fer. Una sessió de surf skate equival a la meitat del preu d’una sessió de surf i per tant es podrà firmar la meitat d’una casella de la sessió de surf. O per altre banda, fer una sessió de surf firmant dues caselles d’un abonament de les sessions de surfskate.

 

(aquí inclou assegurança, instructor i material).

Bateig

19€

1 sessió puntual

Bono 10

150€

10 sessions individuals a escollir

Bono 20

250€

20 sessions individuals a escollir

Com pots apuntar-te?

Per tal de poder participar en alguna de les nostres sessions el procediment serà igual que en els cursos de surf.

1

Heu d’omplir la “Fitxa de nou membre”. En cas de que ja ho hagiu fet en altres ocasions podeu procedir al següent pas.

2

Per tal de saber quan farem les sessions ens heu d’escriure un Whatsapp i demanar-nos que us afegim a la nostre “llista de difusió de surf skate” indicant el vostre nom i cognom..

3

Si voleu reservar la vostra plaça directament ho pots fer a través del “Formulari de reserva” que trobaràs a continuació. El formulari l’anirem actualitzant amb les noves sessions.

4

El pagament el podeu fer prèviament amb una transferència bancària al número de compte ES2514650100951724719815 i adjuntar el justificant al formulari o bé fer el pagament el mateix dia de la sessió a través de Bizum al 649416561