Summer Surfest 2021

 

Beach House Opening

 

Sol, bona companyia i esport a l’aire lliure… què més podem demanar? Realment tenim tot el que fa falta per passar un estiu increïble… i que millor que estrenar-lo amb l’obertura de la nova Beach House a L’Estartit! Sí, heu llegit bé, aquest estiu ens trobareu a la Platja de l’Estartit, entre el Ter Vell i Griells… s’acaba Maspifòrnia, però iniciem aquesta nova etapa amb moltes ganes i il·lusió de compartir-la amb tots/es vosaltres!

Aquest dissabte, 19 de juny, et convidem a venir i celebrar l’obertura de la nova Beach House amb nosaltres. Hem preparat un dia ple d’activitats perquè tothom s’ho passi d’allò més bé!

A continuació trobareu la programació i, al final de la pàgina, els formularis d’inscripció a les activitats. No dubteu en venir, l’estiu ha començat!

 

Programació:

 

7:45h – Recepció a la Beach House d’Agro Rural Surf a Griells.

8:00 a 11h – Surf & Ioga.

8:00 – Ioga a la platja amb la grandíssima Maria Abras.

9:00 a 11h – Surf o Sup.

Per més informació sobre aquesta activitat clica AQUÍ. Cost 45 €.

 

12:30 a 13:30h – Taula rodona sobre dona i esport de la mà de Judit Gruas com a moderadora.

14 a 16h – Farem un aperitiu (beguda no inclosa).

16 a 19 h – Funboard Challenge.

19 a 19:30h – Pòdium Funboard Challenge i sortejos.

 

En què consistirà el Funboard Challenge?

 

Competició per equips d’entre 3 a 5 persones, que hauran de superar les següents proves per tal d’aconseguir la màxima puntuació.

Preu inscripció per equip: 5€. Inscriu-te clicant AQUÍ.

 

  • Paddling Race

Cursa de relleu amb taules de surf. Cada equip haurà de completar el circuit indicat remant amb la taula de surf en el mínim de temps possible. L’única condició és que el primer concursant de l’equip haurà de donar la taula al segon fora de l’aigua. Es pot agafar els contrincants, tirar-los a l’aigua, allunyar-los-hi la taula, el que es vulgui mentre sigui el teu torn. Els que estan a la cua esperant que el seu company arribi per sortir no poden “atacar” els contrincants. 

  • Pi Paddle

Utilitzant la taula de Paddle Surf cada equip tindrà tres intents per aconseguir que un dels seus membres agafi una onada fent el pi (amb cap o sense cap) sobre la taula. Els companys poden esperar fora, poden pujar a la taula i ajudar-lo a aguantar-se, ajudar-lo a agafar l’onada, etc.

Només puntua si s’aguanta 5 segons o més fent el pi mentre ens mantenim a l’onada.

  • Onada més llarga

Durant deu minuts tothom agafa onades i tot s’hi val. Puntuarà millor en aquesta prova qui aconsegueixi que un membre del seu equip es mantingui el màxim de temps possible dret i en moviment en una onada.

  • Hippie Jump

Cada equip disposa d’una taula de surf. Un membre de l’equip agafa una onada, mentre els altres s’esperen a la sorra. El surfer ha de saltar fent un 360º. Si aconsegueix caure sobre la taula i seguir surfejant guanya 1 punt. Després serà el torn dels altres membres de l’equip.

La prova durarà 10 minuts, els equips sumaran 1 punt per cada hippie jump aconseguit.

Només contarà el hippie jump si després de la recepció el surfer es manté un mínim de 3 segons sobre la taula.

  • Board transfer

Cada equip disposa de dues taules de surf. Un membre agafa una onada amb la taula mentre que els altres dos l’esperen a mig recorregut amb l’altra taula col·locada en direcció de la seva trajectòria. El surfer ha de saltar de la seva taula per caure sobre l’altra taula i seguir surfejant l’onada.

Durant 10 minuts els equips sumaran 1 punt per cada  board transfer aconseguit.

Només contarà el board transfer si després de la recepció el surfer es manté un mínim de 3 segons sobre la taula.

  • Freestyle

No hi ha normes. Durant 10 minuts els equips sumaran 1 punt per cada wow del públic.

  • Acrobàcies per equip

Cada equip té 5 intents per aconseguir la millor acrobàcia sobre una taula de Paddle Surf mentre agafen una onada. L’acrobàcia pot ser d’un sol membre, de dos o de tots tres. Els jutges decidiran quina ha sigut més espectacular, puntuant de manera corresponent.

  • Onada amb el mínim de roba possible

Un membre de l’equip puja a una taula de Paddle surf i agafa una onada, els altres fan de suport. Aquest challenge consisteix en treure’s el màxim de peces de roba sense caure de la taula. Cada peça de roba treta sense caure de la taula suma 1 punt. 

  • Pintar-se la cara 

Dos membres de l’equip sobre dues taules de surf mentre agafen una onada. Un ha de pintar-li la cara a l’altre mentre avancen. Quan acabin els 10 minuts l’equip “més ben maquillat” puntua.

  • Nom de l’equip

La originalitat del nom de l’equip suma automàticament 1 punt.

 

*Proposem aquestes, però en tenim unes quantes guardades per si varien les condicions!!!*

 

Sortejos

 

– Cada equip que participi en el Funboard Challenge tindrà un cupó amb un número per participar en un dels sortejos.

– Tothom que s’hagi inscrit o participat en alguna de les activitats i hagi omplert el formulari d’inscripció participarà en un dels sortejos.

Es sortejarà roba de la col·lecció Wave your life, un lot waste i material de surf.

 

Preus i inscripcions a les activitats:

 

Ioga & Surf amb Maria Abras: 45€ – Enllaç al formulari AQUÍ.

 

Inscripció per equips al Funboard Challenge: 5€ – Enllaç al formulari AQUÍ.