A partir del 23 de novembre, tornen les activitats extraescolars i els cursos de surf

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dijous el Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats Socials i Econòmiques que entrarà en vigor a partir del dilluns 23 de novembre i que es divideix en 4 trams.

En aquest sentit, amb l’entrada del primer tram d’aquest pla, els centres esportius poden tornar a obrir les portes, però amb algunes limitacions pel que fa a les instal·lacions, activitats i aforaments.

Aquestes mesures encara no estan publicades al DOGC i estem a l’espera de la seva confirmació. En cas que hi hagi algun canvi en l’obertura de les activitats, us ho notificarem al més aviat possible.

Per tant, a partir del dilluns vinent també tornen les activitats extraescolars i els cursos de surf a l’escola. Durant el primer tram del Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats, es manté el confinament perimetral a tot Catalunya i en cada municipi el cap de setmana, de les 06.00 del divendres a les 06.00 del dilluns. Només es podrà practicar esport en municipis limítrofs durant el cap de setmana si s’està federat.

Com ho farem?

  1. Les activitats continuaran amb les mesures de prevenció de la COVID-19 -que hi ha hagut fins ara- és a dir, l’ús obligatori de la mascareta abans i després de l’activitat.
  2. Seguint les mesures i restricciones del primer tram,  l’aforament de les activitats  esportives a l’aire lliure es reduira en un 50% i també els grups passaran a ser d’un màxim de 6 persones.
  3. Tots els alumnes hauran de tenir la declaració de responsabilitat signada.
  4. L’Escola facilitarà un document de desplaçament pel cap de setmana, per poder portar a terme l’activitat extraescolar.
  5. Caldrà estar federat per poder desplaçar-se el cap de setmana.

 

Tanmateix, recordem que, en tot moment, s’haurà de respectar els aforaments i protocols de seguretat de les diferents activitats establertes a partir d’aquestes noves restriccions. En aquest sentit, s’incrementarà la freqüència de la neteja i desinfecció del material, així com de la sala de fitness per garantir la seguretat de tots els usuaris i usuàries de la nostra entitat.