ASTURIAS SURF TRIP

Ja tenim dates i tota la informació de l’ASTURIAS SURF TRIP

Aquest agost 2017 amb l’equip AgroRuralSurf school organitzem un SURF TRIP pel nord d’Espanya durant 5 dies. El destí serà Astúries, però no a un lloc fixe sinó a diferents platges de la zona.

 

DATES i TRANSPORT

Del dimecres dia 23 fins el 27 d’agost. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

Sortirem el dimecres dia 23 d’agost a les 7h del matí de Torroella de Montgrí amb possibles parades Girona. La tornada serà el diumenge 27 d’agost a les 21h al mateix punt.

 

CLASSES DE SURF

El surf trip inclou un total de 5 dies de surf, on farem fins 2 o 3 sessions al dia. El nostre objectiu és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a disfrutar del surf en les millors condicions.

L’edat per venir és molt variada, però a partir de 15 anys. Es recomana que els que vingueu no hagueu de començar absolutament de zero en el surf, ja que incidirem molt en la tecnificació. De totes maneres aquells que hagueu fet algun curs amb nosaltres ja podreu assistir sense cap problema.

 

ALTRES ACTIVITATS

Entre sessions de surf farem altres activitats relacionades amb el món del surf i de la zona, com per exemple skate, longboard, ioga, videocorreccions, etc.

 

ALLOTJAMENT

Ens desplaçarem a diferents punts de la zona, on dormirem en varis llocs propers a la platja més adient per fer surf en aquelles dates.

 

INSCRIPCIONS

El plaç de les inscripcions per tal de poder fer les reserves finals dels diferents allotjaments serà fins el divendres dia 11 d’agost. S’haurà de realitzar el pagament del 25% del cost total del viatge i omplir la fulla d’inscripció adjunta omplerta i enviar-la juntament amb el resguard de pagament al mail:

agroruralsurf@gmail.com                                                         FULLA D’INSCRIPCIÓ

 

PREU i DESCOMPTES

420€ El preu pels 5 dies de surf amb allotjament mitja pensió (esmorzar i dinar), classes de surf amb instructor titulat, assegurança mèdica i de RC i tot el material que poguem necessitar (neoprens, taules, skates…), també el transport d’anada i tornada fins a Astúries i el transport diari dels 5 dies.

Tots aquells que heu participat en algun altre surf Trip o sigueu socis del club tindrà un cost de 395€.

Les Places són limitades a 15 persones. Aquestes seran assignades segons ordre d’inscripció.

 

OBSERVACIONS

A diferència d’anys anteriors necessitem que la gent que vingui tingui un mínim d’experiència, ja sigui perquè han participat amb nosaltres en altres ocacions aquí a l’escola de l’Estartit o perquè ja han realitzat algun curs en altres ocacions, per tal d’evitar diferències de nivells. En el cas de fer un grup d’iniciació d’unes 4 persones podrem donar l’opció a que vingui gent que no n’ha fet mai, de totes maneres si teniu algun dubte ens feu arribar un mail. Tot i així recomanarem que vinguin a fer cursos de surf primer a la nostra escola.

 

 IMG_3268 IMG_3089 IMG_3105 IMG_3062 IMG_3053 IMG_3055 2017-04-18-PHOTO-00000387 IMG_9322 IMG_9323 IMG_9321 IMG_9320 IMG_9319 IMG_9317 IMG_9318 IMG_9316