Dóna una volta a la illes medes Nedant per la Marató de Tv3

Aquest dissabte dia 4 de Novembre Neda al Món organitza una travessa per la Marató de Tv3. L’escola Agroruralsurf ofereix el suport logístic per aquesta prova com a escola especialista en surf i Paddle surf.

La travessia Neda el Món Zoggs Illes Medes per la Marató de TV3 és una travessia solidària, on el 100% dels beneficis de la travessia van destinats a la Marató de TV3. Neda el Món organitza com cada any un gran repte en un entorn natural espectacular i altament protegit. Des de l’any 2011, la travessia passa entre la Meda Gran i la Meda Petita, sortint i arribant a la Platgeta de l’Estartit, completant els 5200 metres d’aquest recorregut solidari.

Realitzem un sorteig de dues inscripcions per aquells que encara no en tingueu. Entreu a la pàgina del facebok de l’escola i participeu en el sorteig

https://www.facebook.com/agroruralsurf/

La travessia té també una versió més curta, de 3400 metres, y una altre per nous nedaddictes, el bateig nedaddicte, de 1700m, ideal per estrenar-se i per ser acompanyat pels nedaddictes més experts.

Aquest any 2017, les travessies són el dissabte dia 4 de Novembre, però si la meteorologia no ho permetès, passaria al dia següent, el diumenge 5 de Novembre. Per tant, els nedaddictes han de bloquejar-se tot el cap de setmana.

Us hi esperem!!

 

Per més informació:

 

https://www.nedaelmon.com/ca/Travessies/Detalls/24