Extraescolars de surf i skate durant l’hivern a la Costa Brava

Aquesta tardor comença l’ARS CLUB!

Aprofitant que comença la bona època d’onades al Mediterrani hem creat l’ARS CLUB, que està pensat per aquells alumnes que vulguin millorar i avançar en la pràctica del surf.

L’ARS CLUB és un grup de iniciació i perfeccionament que tindrà lloc els caps de setmana de tardor durant els mesos d’Octubre i Novembre, on a més de fer surf, analitzarem la nostra tècnica a través de visualitzacions de vídeos, fotos, tallers i xerrades tècniques amb gent del món del surf.

DSC_0725

ARS CLUB Kids

Octubre + Novembre: tots els diumenges de 10’00-13’00h

Entre 6 i 13 anys

L’ARS CLUB kids és un grup de iniciació i perfeccionament destinat als nens i nenes de entre 6 i 13 anys que volen tenir una evolució i millora en el seu aprenentatge amb el surf. Treballarem totes les besants d’aquest esport a través d’una metodologia adaptada a la seva edat i nivell. Combinarem el Surf amb l’Skate, per practicar sobre l’asfalt, i entrenarem a través de l’apnea el control de la nostra respiració. El més important és que mai ens oblidarem de passar-ho d’alló més bé realitzant també tallers i activitats molt divertides.

Demanem un mínim de compromís i constància per tal que el grup pugui anar evolucionant al mateix temps.

IMG_3105

ARS CLUB Adults

Octubre + Novembre: tots els Dissabtes de 10h a 13h

Edat   + 19 anys

És un grup de perfeccionament que tindrà lloc tots els dissabtes per aquells adults de més de 18 anys que ja estiguin iniciats en el món del surf i que volen aprofundir en la tècnica del surf, en la preparació física i en la seva evolució amb l’skate. Visualitzarem vídeos i analitzarem la tècnica d’aquest esport, aprendrem a llegir el mar i ens mourem a surfejar als punts més adaptats al nostre nivell.

DSC_0748

ARS CLUB Young

Octubre + Novembre: tots els Diumenges de 15h a 18h

Entre 14 i 19 anys

És un grup de perfeccionament que tindrà lloc tots els diumenges d’octubre i Novembre per aquells nois i noies que que ja estiguin iniciats en el món del surf i que volen aprofundir en la tècnica, en la preparació física i en la seva evolució amb l’skate. Visualitzarem vídeos i analitzarem la tècnica d’aquest esport, aprendrem a llegir el mar i ens mourem a surfejar als punts més adaptats al nostre nivell.

 

PER MÉS informació feu clic aquí