NATACIÓ per a NADONS a l'EMPORDÀ - ESTARTIT - COSTA BRAVA - agroruralsurf
La Proposta de Baby Swim és un dels projectes més enriquidors de l’escola. Volem oferir als nadons entre 6 i 36 mesos la possibilitat de beneficiar-se del poder del món aquàtic. Molts estudis ens demostren que l’aigua aporta una millora en el desenvolupament psicomotor, enforteix el sistema cardio-respiratori i augmenta el coeficient intel·lectual.
natació, nadons, natacio per nadons, baby swim, natacio estartit, costa brava, nadons costabrava, natacio nadons emporda, natació nadons estartit
17302
post-template-default,single,single-post,postid-17302,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge-child,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-20221

NATACIÓ per a NADONS a l’EMPORDÀ – ESTARTIT – COSTA BRAVA

La Proposta de Baby Swim és un dels projectes més enriquidors de l’escola. Volem oferir als nadons entre 6 i 36 mesos la possibilitat de beneficiar-se del poder del món aquàtic. Molts estudis ens demostren que l’aigua aporta una millora en el desenvolupament psicomotor, enforteix el sistema cardio-respiratori i augmenta el coeficient intel·lectual.

Utilitzem una metodologia educativa i d’experimentació, on el nadó amb l’ajuda dels pares descobreix cada una dels continguts d’aprenentatge.

La nostra Proposta de futur és ampliar la franja d’edat i començar amb els treballs d’apnea i de surf. Les edats dels nadons i els grups els farem per edats sempre que ens ho permeti en funció de les inscripcions.

 

GPTempDownload-4

 

L’espai

 

L’espai que disposem és una piscina totalment equipada i climatitzada. Està ambientada amb un enllumenat de baixa intensitat que ajuda a mantenir una sensació de benestar per afavorir el seu aprenentatge. La profunditat va de 1,30 a 1,80 perfecte per mantenir-se de peu i fer les ajudes pel nadó.

La piscina es troba situada a l’interior de l’hotel Panorama.

 

GPTempDownload-1

 

Continguts

 

Treballarem els continguts de les diferents etapes del nen. En funció de l’etapa en què es trobi ens adaptarem a un contingut o un altre. Separem els continguts en 3 àmbits:

 

. Àmbit socio-afectiu.

 • Joc o exercicis que estimulen la utilització del cos com a medi d’expressió dels propis sentiments i necessitats.
 • Jocs o exercicis on els nadons hagin de compartir espai i/o material.
 • Jocs o exercicis amb diferents tipus de material on els nens tinguin que escollir segons les seves preferències.
 • Analitzar i elaborar conjuntament amb els pares les accions a emprendre amb cada nadó, segons el seu desenvolupament.

 

. Àmbit cognitiu.

 • Marcar pautes de seguretat e higiene.
 • Jocs on els nens tinguin que diferenciar o descriure entre diferents objectes, colors o volums.
 • Realització de jocs o tasques que impliquen un cert nivell d’atenció i on els nadons tinguin que orientar-se a través dels sentits.

 

. Àmbit psicomotor.

 • Flotació dorsal.
 • Flotació ventral.
 • Canvis de posició sobre l’eix transversal i longitudinal del cos.
 • Equilibris i desequilibris.
 • Apnees (autònomes a partir dels 22 mesos).
 • Immersions.
 • Diferents entrades a l’aigua i sortides.
 • Desplaçaments en posició ventral amb propulsió de cames.
 • Manipulació d’objectes (llançar, empentar, agafar, muntar torres etc)

 

IMG_0699

 

Horaris i Preus

 

Es realitzaran un total de 10 sessions. Durant els dimecres del primer trimestre (octubre, Novembre i Desembre), del segon trimestre (Gener, febrer, març) i del tercer trimestre (abril, maig, juny)

Horari de 18h a 18.30h (dels 6 als 18 mesos) i de 18.30h a 19h (dels 19 als 36 mesos). Els horaris definitius dependrà del nombre de nens i la seva disponibilitat.

El preu total per l’abonament de 10 sessions és de 119€.

Qui vulgui afegir-se al grup de forma puntual la sessió tindrà un cost de 19€. (inclou assegurança, instructor i entrada a la piscina per els nadons i als pares).

 

 

Per tal de realitzar la inscripció s’ha d’omplir la fulla següent: FULLA INSCRIPCIÓ

Cal fer el pagament en el moment de fer la inscripció.

Per més informació poseu-vos en contacte a agroruralsurf@gmail.com

 

GPTempDownload-5

GPTempDownload-7

GPTempDownload-9 GPTempDownload