Setmana santa surf trip CANTABRIA

Durant la setmana santa realitzem un viatge a CANTABRIA amb dos torns. Aquest any hem volgut oferir la oportunitat de venir a fer surf durant tota la setmana santa. El primer torn per a nois i noies de 15 a 18 anys i el segon torn per a adults.

IMG_9640

DATES I TRANSPORT

PRIMER TORN: del 14 al 18 d’abril – Surf trip YOUNG (entre 15 i 18 anys) – 5 dies i 4 nits amb Pensió Completa

Del diumenge dia 14 fins el 18 d’abril. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

En el cas d’agafar furgonetes sortirem el diumenge dia 14 d’abril a les 7h del matí de Torroella de Montgrí (Estartit). La tornada serà el dijous dia 18 d’abril al punt de sortida sobre les 22h. Depenent de la quantitat d’alumnes que hi hagi es valorarà la possibilitat de utilitzar el servei d’un autobús.

 

SEGON TORN: del 19 al 22 d’abril – Surf trip ADULTS (més de 18 anys) – 4 dies i 3 nits amb mitja Pensió.

Del divendres 19 fins el 22 d’abril. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

En el cas d’agafar furgonetes sortirem el diumenge dia 19 d’abril a les 7h del matí de Torroella de Montgrí (Estartit). La tornada serà el dilluns 22 d’abril al punt de sortida sobre les 22h. Depenent de la quantitat d’alumnes que hi hagi es valorarà la possibilitat de utilitzar el servei d’un autobús.

 

 

surf trip agroruralsurf

 

CLASSES DE SURF

El surf trip inclou un total de 4 (2n torn) o 5 dies (1r torn) de surf, on farem un mínim de 2 sessions al dia si les previsions ens ho permeten. El nostre objectiu és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a disfrutar del surf en les millors condicions. Tot i així volem que visquem una bonica experiència i es realitzaran diferents activitats relacionades amb el surf com skate o les videocorreccions entre d’altres.

L’edat per venir és molt variada, però volem agrupar nens i nenes, d’edats semblants per això proposem una franja entre els 15 i 18 anys al primer Torn i de més de 18 al segon torn

No hi ha un nivell mínim per poder venir, tan sols es demana que tingueu moltes ganes d’aprendre i adaptar-vos al grup.

 

surf lessons

 

ALLOTJAMENT I ÀPATS

Dormirem a Oyambre a la surf house Gerra, que és un dels camps que col·labora amb nosaltres. Ens desplaçarem a diferents punts de la zona, per fer les classes de surf. Depèn del nivell farem varis grups i podria ser que anessim en algun spot diferent i més tècnic. Els àpats estan inclosos en el viatge en el cas del 1r torn (esmorzar, dinar i sopar) i en el segon torn (esmorzar i dinar. El dinar del primer dia i el sopar de l’últim no estan inclosos ja que estarem fent el viatge.

 

surf house gerra

 

INSCRIPCIONS

El plaç de les inscripcions per tal de poder fer la reserva final de l’allotjament serà fins el dimarts dia  26 de març. S’haurà de realitzar el pagament del 25% del cost total del viatge i omplir la fulla d’inscripció adjunta, omplir-la i enviar-la juntament amb el resguard de pagament al mail:

agroruralsurf@gmail.com

Per fer el pagament d’aquest 25% podeu fer l’ingrés al següent número de compte: ES25 1465 0100 95 1724719815

Indicant el “nom i cognom del participant al camp” + SUMMER SURF TRIP

La resta de pagament s’efectuarà una setmana abans d’iniciar el viatge en metàl·lic o per transferència.

 

PREU

1r Torn: 495€ – El preu pels 5 dies de surf amb allotjament inclou: Pensió completa de 4 diesclasses de surf (amb instructor titulat 2 sessions al dia), assegurança mèdica i de RC, material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…), i el transport d’anada i tornada fins al destí i el transport diari dels 5 dies.

 

2n Torn: 359€ – El preu pels 4 dies de surf amb allotjament inclou: Mitja Pensió de 3 diesclasses de surf (amb instructor titulat 2 sessions al dia), assegurança mèdica i de RC, material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…), i el transport d’anada i tornada fins al destí i el transport diari dels 4 dies

Les Places són limitades a 22 persones per torn. Aquestes seran assignades segons ordre d’inscripció.

 

OBSERVACIONS

Cal portar mudes suficients per tots els dies, també caldrà portar roba d’abric (jersei) ja que a la nit allà acostuma a refrescar. També caldrà portar un impermeable ja que pot ploure.

Serà molt important que ens notifiqueu qualsevol cosa que necessitem saber com al·lergies, intoleràncies, problemes mèdics…

Durant l’anada i tornada s’aconsella que portin menjar per passar el primer dia i diners per comprar-se menjar per la tornada. La durada del transport és de unes 9 hores i si anem parant pot ser que en triguem 10h. Per això caldrà que estiguin ben hidratats i tinguin menjar suficient.

En el cas del segon torn caldrà portar diners suficients per a fer un àpat diari ja que només hi ha mitja pensió.

 

VIDEO DEL VIATGE 2018