SUMMER SURF TRIP – CANTABRIA

Del 20 al 24 d’agost anem a fer surf a Cantàbria

 

Aquesta vegada l’equip d’AgroRural organitza un surftrip per nois i noies de entre 14 i 16 anys en un entorn idíl·lic per estar una setmana amb amics i aprendre a fer surf.

 ARS TRIP ZARAUTZ

 

DATES i TRANSPORT

Del dilluns dia 20 fins el 24 d’agost. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

Sortirem el dilluns dia 20 d’agost a les 7h del matí de Torroella de Montgrí (Estartit) amb possibles parades Girona. La tornada serà el diumenge 24 d’agost a les 22h al mateix punt. (la tornada pot variar en funció del trànsit).

 foto-banner-surf-trip

 

CLASSES DE SURF

El surf trip inclou un total de 5 dies de surf, on farem un mínim de 2 sessions al dia si les previsions ens ho permeten. El nostre objectiu és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a disfrutar del surf en les millors condicions. Tot i així volem que visquem una bonica experiència i es realitzaran diferents activitats relacionades amb el surf com skate o les videocorreccions entre d’altres.

L’edat per venir és molt variada, però volem agrupar nens i nenes, d’edats semblants per això proposem una franja entre els 14 i 18 anys.

No hi ha un nivell mínim per poder venir, tan sols es demana que tingueu moltes ganes d’aprendre.

 surf lessons

 

ALLOTJAMENT i ÀPATS

Dormirem a Oyambre a la surf house Gerra, que és un dels camps que col·labora amb nosaltres. Ens desplaçarem a diferents punts de la zona, per fer les classes de surf. Depèn del nivell farem varis grups i podria ser que anessim en algun spot diferent i més tècnic. Els àpats estan inclosos en el viatge i tindrem esmorzar, dinar i sopar excepte el dinar del primer dia i el sopar de l’últim que estarem fent el viatge.

 surf house gerra

 

INSCRIPCIONS

El plaç de les inscripcions per tal de poder fer la reserva final de l’allotjament serà fins el divendres dia 11 d’agost. S’haurà de realitzar el pagament del 25% del cost total del viatge i omplir la fulla d’inscripció adjunta, omplir-la i enviar-la juntament amb el resguard de pagament al mail:

agroruralsurf@gmail.com                                                        

 

Per fer el pagament podeu fer l’ingrés al següent número de compte: ES25 1465 0100 95 1724719815

Indicant el “nom i cognom del participant al camp” + SUMMER SURF TRIP

 

FULLA D’INSCRIPCIÓ

PREU

495€ – El preu pels 5 dies de surf amb allotjament inclou: Pensió completa de 4 diesclasses de surf (amb instructor titulat 2 sessions al dia), assegurança mèdica i de RC, material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…), i el transport d’anada i tornada fins al destí i el transport diari dels 5 dies.

Les Places són limitades a 22 persones. Aquestes seran assignades segons ordre d’inscripció.

OBSERVACIONS

Cal portar mudes suficients per tots els dies, també caldrà portar roba d’abric (jersei) ja que a la nit allà acostuma a refrescar. També caldrà portar un impermeable ja que pot ploure.

Serà molt important que ens notifiqueu qualsevol cosa que necessitem saber com al·lergies, intoleràncies, problemes mèdics…

Durant l’anada i tornada s’aconsella que portin menjar per passar el primer dia i diners per comprar-se menjar per la tornada. La durada del transport és de unes 9 hores i si anem parant pot ser que en triguem 10h. Per això caldrà que estiguin ben hidratats i tinguin menjar suficient.