Extraescolars de SURF i SKATE a l’ESTARTIT – TORROELLA DE MONTGRÍ – COSTA BRAVA – EMPORDÀ

Us imagineu que existís una activitat extraescolar on els nens escollissin el que volen fer, que tinguessin contacte directe amb el mar, i així aprenguessin a observar-lo i comprendre’l?

Imagineu que en aquesta activitat el nen sigui capaç de resoldre nous reptes, treballar en situacions d’equilibri, aprendre a ser més hàbils i desenvolupar noves habilitats.

Aquest és el nostre repte, ja fa més de 3 anys què des de l’inici de la primavera i fins ben entrada l’hivern oferim activitats com el surf, el paddle surf i l’skate dins d’un horari extraescolar i hem aconseguit oferir preus molt competitius amb la resta dels esports.

Aconseguim que les activitats extraescolars per a ells ja no és una hora de guarderia sinó que fem que aprenguin a gaudir del mar i l’skate i de l’entorn des del mes de maig en endavant. Apunta-t’hi!

Cada dimarts i dijous de les 17.30 a les 19 i els diumenges de 12 a 13.30h.

 

Què fem

 

— SURF —

 

Ja són molts els que durant els caps de setmana venen a practicar aquest esport amb nosaltres. La tranquil·litat de la platja fora del període estival ens permet sentir unes altres vibracions del mar.

banner-camp2

 

— SKATE —

 

 És un dels esports més complerts per al treball de l’equilibri i la coordinació, ens agrada molt patinar, a més a més suposa un repte constant per a tots ja que la progressió és molt ràpida.
 

Captura de pantalla 2018-09-18 a les 16.16.56

 

El Lloc

 

– AGRO RURAL SURF CLUB – 

 

Som una de les escoles més completes de la zona del mediterrani nord, i la primera especialitzada en surf a tot el litoral de la costa brava oferint tota mena d’activitats i assessorament relacionats amb aquest esport.

Un espai situat a l’Estartit al costat de la platja. Disposem de dutxes, vestidors, àrea d’entrenament funcional, zona per a la pràctica de l’skate indoor, i una aula per realitzar tallers.

 

Escola6

 

 

Que fem per apuntar-nos?

 

– HORARIS, DATES i PREUS-

 

Dimarts i Dijous de 17.30h a 19h i Diumenges de 12 a 13.30h
1r Trimestre del 2 d’octubre al 20 de desembre.

Preu curs

50€ – 1 dia a la setmana

70€  – 2 dies a la setmana

85€ – 3 dies a la setmana

 

Podeu escollir els dies que us vagi millor.

 

Per tal de fer la inscripció caldrà que ompliu la fulla d’inscripció que trobeu al següent enllaç  FULLA INSCRIPCIÓ i envieu-la a agroruralsurf@gmail.com.

Podeu realitzar el pagament a través del següent número de compte  –  ES25 1465 0100 95 1724719815   –  o el primer dia de l’activitat en efectiu.

 

Us hi esperem!!!!