[layerslider id="24"]

Surf Trip setmana santa

Ja tenim dates i tota la informació del Surf trip de Setmana Santa

Coincidint amb les vacances de setmana santa l’equip d’Agro Rural organitzem un SURF TRIP pel nord d’Espanya durant 4 dies. El destí serà el País Vasc.

 

DATES i TRANSPORT

Del divendres dia 30 de Març fins el dimarts dia 2 d’Abril. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

Sortirem el divendres dia 30 de Març a les 7h del matí de Torroella de Montgrí amb possibles parades a Girona. La tornada serà el dimarts 2 d’Abril a les 21h al mateix punt.

 

CLASSES DE SURF

El surf trip inclou un total de 4 dies de surf, on farem fins a 2 o 3 sessions al dia. El nostre objectiu és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a disfrutar del surf en les millors condicions.

L’edat per venir és molt variada, però a partir de 15 anys. Es recomana tenir nocions bàsiques per tal d’incidir en la tècnica. De totes maneres en el cas de tenir un grup d’iniciació no hi hauria cap problema.

 

 

ALTRES ACTIVITATS

Entre sessions de surf farem altres activitats relacionades amb el món del surf i de la zona, com per exemple skatelongboardiogavideo correccions, etc.

 

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem un dels albergs del poble que es troba a 5 minuts caminant de la platja. Inclou l’esmorzar, el dinar i l’alltojament. Són habitacions variades de 3-4 persones. Llits còmodes i habitacions molt àmplies.

 

INSCRIPCIONS

El plaç de les inscripcions per tal de poder fer les reserves serà fins el dia 15 de febrer. S’haurà de realitzar el pagament del 25% del cost total del viatge per tal d’efectuar la reserva de l’hostal. També caldrà omplir la fulla d’inscripció adjunta i enviar-la juntament amb el resguard de pagament al mail:

agroruralsurf@gmail.com                                

 

FULLA D’INSCRIPCIÓ

PREU i DESCOMPTES

385€ – El preu pels 4 dies de surf amb allotjament mitja pensió (esmorzar i dinar), classes de surf amb instructor titulat, assegurança mèdica i de RC i tot el material que poguem necessitar (neoprens, taules, skates…), també el transport d’anada i tornada fins al País Vasc i el transport diari dels 4 dies.

Tots aquells que heu participat en algun altre surf Trip amb nosaltres, cursos amb el club o hagiu estat activament amb nosaltres el cost de viatge serà de  347.

Les Places són limitades. Aquestes seran assignades segons ordre d’inscripció.

OBSERVACIONS

Per tal d’aconseguir una bona convivència s’ha de tenir en compte que es necessiten uns requisits mínims per assistir al viatge, màxima voluntat i ganes de passar-s’ho bé, tenir empatia i desig de conèixer noves persones i sobretot que us facini el surf.

D’aquesta manera aconseguirem un viatge innoblidable.

 IMG_3268IMG_3089IMG_3105IMG_3062IMG_3053IMG_30552017-04-18-PHOTO-00000387IMG_9322IMG_9323IMG_9321IMG_9320IMG_9319 IMG_9317IMG_9318IMG_9316