SURFTRIP SETMANA SANTA

Aquesta setmana santa gaudeix al màxim del surf. Tots aquells que volgueu fer surf i aprofitar al màxim els dies de festa de la setmana santa aquest és el millor producte per vosaltres.

 

Del divendres dia 14 d’abril al dilluns 17 anem al país vasc a fer surf. El lloc encara està per determinar en funció de la gent que s’apunti i de com estan les onades però molt provablement que acabem anant a Zarautz o a França mateix on la temperatura sempre és més agradable!.

 

La idea del viatges és anar amb furgonetes fins al destí i allà poder moure’ns en cas que necessitem buscar les millors condicions. Dormirem en hostel molt confortables i farem dues sessions de surf al dia.

 

Les edats per venir és molt variada però a partir de 15 anys. Es recomana que els que vingueu no hagiu de començar absolutament de zero en el surf, ja que incidirem molt en la tecnificació. De totes maneres aquells que hagiu fet algun curs amb nosaltres ja podreu assistir-ho sense cap problema.

 

Sortirem a les 8h del matí del divendres dia 14 de l’escola AGRORURALSURF de l’ESTARTIT i passarem per diferents punts estratègics depenent de les zones d’on vinguin els alumnes. Segurament farem: ESTARTITTORROELLA de MONTGRÍGIRONA (opcional BARCELONA) tot i que la ruta que durem a terme serà per l’eix transversal.

L’arribada serà aproximada sobre les 21h del dilluns dia 17. En funció del lloc de destí s’arribarà més aviat o més tard.

 

INSCRIPCIONS I PAGAMENT

 

* La prioritat de places serà per ordre d’inscripció. Por ser que tingueu la preinscripció feta, però tindrà més validesa la inscripció i el pagament total de l’activitat

 

S’haurà de fer una preinscripció per tal de resevar la plaça ja que aquesta està molt limitada a 15 persones com a màxim abans del dia 20 de març i la inscripció definitiva 10 dies més tard.

Preinscripcions: S’ha d’enviar un correu a agroruralsurf@gmail.com indicant el vostre nom i cognom. Abans del dia 20 de març.

Inscripcions: Les inscripcions s’han de realitzar abans del dia 30 de març omplint la fulla que adjuntem a continuació i fer el pagament de la totalitat del cost de l’activitat.

S’ha de realitzar la transferència bancària al número de compte que us enviarem per correu. Hi haurà la possibilitat de fer el pagament en metàl·lic.

 

Per tal de confirmar la inscripció s‘ha d’enviar el justificant de pagament i la fulla omplerta a agroruralsurf@gmail.com.

 

FULLA D’INSCRIPCIÓ

 

PREUS I DESCOMTES

 

El preu total del viatge és de 385€ (Curs de 15h de surf pràctic 5h de tallers i teoria, 3 nits amb mitja pensió – esmorzar i dinar, lloguer de material, assegurança de RC i transport d’anada i tornada i per moure’s per alla)

 

Tots aquells que han format part del nostre club amb algun curs o amb algun altre viatge tindran un 10% de descompte. El viatge els hi sortirà per 347€

 

Els socis del club tindràn un 15% de descompte: El viatge els hi sortirà per 327

 

OBSERVACIONS

 

És molt important que adjunteu a la fulla d’inscripció qualsevol tipus d’observacions que ens ajudi a tenir un major control de l’activitat ja sigui algun tipus d’al·lèrgia o alguna intolerància

 

Per més informació podeu posar-vos en contacte  a través del mail o per telefon/whatsapp

 

agrouralsurf@gmail.com

+34 649.416.561.