Objectius

Finalització de l’etapa de familiarització amb el medi aquàtic on l’infant aprendrà, a manera de joc, habilitats bàsiques per un futur aprenentatge de les tècniques de la natació.

Respiració

Posar el cap dins l’aigua amb seguretat, mantenir un bon ritme respiratori a la paret i en flotació com en desplaçament, sempre amb les ajudes i advertències necessàries.

Flotació

Posicions dorsals i ventrals amb ajuda de materials, amb el cap enfonsat primeres flotacions sense ajuda i capacitat de mantenir una posició d’equilibri horitzontal en els desplaçaments.

Desplaçaments

Moure’s dins l’aigua amb l’ajuda del material, en estil lliure i en crol, primers metres de natació autònoma i combinar el moviment dels peus amb exercicis de respiració.

Entrades

Saltar a l’aigua amb confiança, amb material auxiliar o sense i realitzar petites immersions ja sigui amb l’ajuda del monitor o després d’un salt a l’aigua.

Dates

Horaris

Els dimarts: de 17:30h a 18:15h (Infants de P3, P4 i P5).

 

1r Trimestre del 4 d’Octubre al 20 de Desembre de 2023

2n Trimestre del  8 de Març al 28 de març de 2023

3r Trimestre del 11 d’abril al 20 de juny de 2023

 

 

 

*En cas de ser un grup molt gran i/o heterogeni, es crearà un nou grup per fer l’activitat al mateix dia i en una altra hora (s’avançarà un a les 17.15h i l’altre es farà a les 18h.*

*Les sessions són setmanals i no es poden recuperar*

Preus

Pagaments

Marícula – 25€ antic alumne / 35€ nou alumne (aquesta es paga un sol cop a principis de curs)

Quota mensual – 45€

En cas que feu una altre activitat amb nosaltres aquesta tindrà un cost de – 39€

(aquí inclou assegurança, instructor i entrada a la piscina)

*En cas de venir de l’escola del Portitxol de l’Estartit i formeu part de l’AMPA podeu accedir a un 25% de descompte. Ho podeu anotar al mateix formulari.*

 

El pagament es realitzarà a principis de cada mes i aquest si és retornat sense previ avís tindrà un recàrrec per els gastos de gestió.

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pogués fer la sessió, aquesta es recuperarà en un dia extra entre setmana.

 

Un cop iniciada l’activitat no s’accepten devolucions.

Inscripcions

Documents a Entregar

Per poder inscriure’s a l’activitat s’haurà d’omplir el següent formulari.

Espai

Hotel Panorama

L’espai que disposem és una piscina totalment equipada i climatitzada. Està ambientada amb un enllumenat de baixa intensitat que ajuda a mantenir una sensació de benestar per afavorir el seu aprenentatge. La profunditat va de 1,30 a 1,80 perfecte per mantenir-se de peu i fer les ajudes pel nadó.

La piscina es troba situada a l’interior de l’hotel Panorama.