Moviment global “Take 3 for the Sea”

Des de l’escola ens sembla necessari parlar de moviments ecològics que tenen a veure amb els nostres mars i oceans, ja que ens toca de primera mà. Des de la borrasca Glòria -aquest gener- vam descobrir milers de plàstics que provenien del fons marí i que van arribar fins a les nostres costes a conseqüència del temporal. Imatges que ens van posar la pell de gallina i que ens van obrir els ulls sobre una realitat global: la contaminació per plàstics i residus.

Va ser aleshores quan vam descobrir Take 3 for the Sea, un moviment global amb la intenció de crear un impacte mediambiental a partir de promoure accions senzilles, que estan a l’abast de tothom. D’aquesta manera, aquesta organització inspira a la participació ciutadana, a partir de fer petites accions, per tal de reduir els impactes de la contaminació per plàstics i residus a l’oceà, i al medi ambient.

Una de les propostes és “Take 3“. Una proposta accessible per a tothom i que consisteix a recollir tres plàstics o deixalles en sortir de la platja, després d’una sessió de surf o de fer qualsevol activitat. Si ho feu, marcareu la diferència.

Des d’Agro Rural Surf us volem animar a participar de forma individual, creant consciència i responsabilitat social entre el vostre cercle social més proper. Recordeu que, per poc que sigui, sempre es pot fer alguna acció per ajudar al planeta i reduir la vostra empremta mediambiental.

NOSALTRES JA HEM COMENÇAT, I TU?